Plons tijd!

Plons tijd!

moi plonsen-3

 

Na een warme zomer is het weer plonstijd. De temperatuur van het water is gedaald op dit plekje naar ongeveer 8,4 graden en het is lekker.
De tijd van buiten zwemmen is weer aangebroken. Klinken, ademen, de emoties die komen en gaan of helemaal niks omarmen. Alles is goed. Het water, mijn medicijn dat mij heelt. Sinds half februari ben ik begonnen met plonsen en ademen en voor mijn gevoel ben ik in tijden niet zo gezond geweest. Er is geen dokter aan te pas gekomen. Een dosis doorzettingsvermogen, niet nadenken en gewoon gaan is het enige wat je hiervoor nodig hebt.

Wil je ook een keer mee? Stuur mij een bericht en laten wij een afspraak maken voor koudwatertraining! Iedereen kan het!

Wist je trouwens dat OPRAH ook om is met de technieken van Wim Hof aka the Iceman?!

Niet denken gewoon doen!

Wellicht tot PLONS?!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *