Verlanglijstje #Durftevragen

Agrarische Spetterkalender promo-13

Verlanglijst..

Dit idee heb ik van Sanne Roemen en zij heeft het weer van haar broer.. Iedereen zou een verlanglijstje online moeten zetten zie hier de mijne. Ik herplaats mijn lijstje even want ik heb er al heel wat items van weten te bemachtigen..

Update 2014 Jahahah wij hebben een hele mooie bank weten te bemachtigen tweede hands.. Ik heb ook al een aantal grote potten opgesnord maar ik ben er nog lang niet..

 • eettafel buiten (self-made)
 • Sjamaandrum
 • 2x schapenvelletje
 • Klankschaal
 • Nieuwe website
 • Tuinhek poortje 1m hoog (sloophout mag ook timmer ik het zelf in elkaar)
 • Schilderijen/Foto’s (voor aan de muur)
 • Treinticket door Europa
 • Le creuset braadpan
 • Vrijwel slijtvaste snijplank
 • Nieuwe Canon spiegelreflex +Canon lens EF 24-105mm f/4L IS USM
 • Het slagen van mijn autonome project!! (Agrarische Spetterkalender  voltooid!!)
 • Weckpotten/flessen
 • Hydrator (om groente en fruit in te drogen)
 • Het boek ‘De Sleutel tot Zelfbevrijding’
 • Grote plantenpot voor binnen
 • Goede plantenpotten voor buiten
 • Tweedehands hoekbankstel
 • Tuinstoelen
 • Dans/fitnesspaal en/of yogahangmat
 • Meditatiekussen

Mocht jij wat willen bijdragen/betekenen aan mijn verlanglijstje dan hou ik mij aanbevolen mail mij op info[at]michelled.nl ik woon in de buurt van Hoorn halen of brengen kan allemaal mits op een redelijke afstand OF op de weg naar Rotterdam..Je weet het maar nooit! <3

Bewaren

Bewaren

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.