Mijn belangrijkste 10 lessen van 2015

Mijn belangrijkste 10 lessen van 2015

boitenspeluh-6-2
Mijn 10 lessen van 2015

 1. Don’t think just do it!!! 
  Meestal moet je gewoon dingen doen. Gewoon doen zonder het te over analyseren. Zodra je erover na gaat denken hoe hoger die drempel wordt.
 2. Koud Water Plonsen (verslavend)
  Is freaking awesome.. Ademhalen niet nadenken (heb je het weer) kleding uit en zo in je blote bips de plomp in!
  Bijwerkingen: Minder kou, meer energie, depressie is de deur uit!! Heb mij in jaren niet zo fit gevoeld mede door het plonsen! WHOOOP WHOOP!
 3. Bewegen is leuk en voor mijn booty noodzakelijk
  Welke vorm van bewegen je ook kiest het is fijn! Ik doe aan veel wandelen, fitness (ook lessen geven) en Bodybalance/Yoga en DANSEN!!
 4. Tuinieren is helemaal mijn ding!
  is the COOLEST.. In de prut met je handen één met de elementen zelfs wanneer het regent. Het resultaat zie je groeien en daarna beland het in je buik. Goed en lekker eten. Je lijf voeden met levend voedsel.. YUMMIE!
 5. Zingen, klinken
  Is een noodzaak in het leven om je te uiten. Je stem is je medicijn. Ik gebruik mijn stem om mij te uiten op allerlei manieren. De laatste dagen van 2015 voelde ik noodzaak om nog wat oud zeer te uiten in de vorm van boosheid en verdriet. Wat luchtte dat op zeg! Volgende ochtend werd ik ontzettend rustig en vrolijk wakker!
 6. Alleen zijn is voor mij een noodzaak
  In de natuur toeven en wandelen, mediteren of gewoon thuis in mijn huis. Dan laad ik op.
 7. Ik heb fijne mensen om mij heen
  Soms vergeet ik hoeveel fijne mensen ik eigenlijk in mijn leven heb. Contact is er niet veel, maar als het er is dan is er vuurwerk en vliegen de spatten ervan af! Bij deze mensen kan ik mijzelf zijn. Zij weten wat ze aan mij hebben en andersom ook! Vriendschap vanuit liefde en licht en vertrouwen!
 8. Ik ben erachter gekomen dat ik nog veel meer in mij heb dan ik dacht. Inclusief de verscheidene talenten en potje doorzettingsvermogen, liefde en licht en nog veel meer!
 9. NEE zeggen
  Nee zeggen is zelfzorg. Het is moeilijk, maar het is een noodzaak om mijn balans te houden. Goed voor mezelf zorgen gaat mee naar 2016. Dit jaar heb ik kunnen oefenen..
 10. Loslaten…. 
  Wanneer dingen, mensen, situaties je niet meer dienen. Een punt erachter zetten, je grenzen trekken en loslaten. Door sneller los te laten en een punt achter situaties of mensen te zetten ben ik mij vrijer gaan voelen.

  OK nog eentje en deze neem ik mee naar 2016

 11. DURF TE VRAGEN!! 
  Spreekt voor zich denk. Wanneer je altijd het gevoel heb gehad dat je voor jezelf moet zorgen, wil je anderen niet tot last zijn. Echter als je iets wilt in het leven of als je echt dringend hulp nodig hebt dan kun/mag en moet je vragen. Dan weet de ander wat hij/zij je kan geven. Al is het een luisterend oor!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *