Wat DOET ik nou?

Wat Doet ik nou?
Een jaar heb je ongeveer nodig om weer bij jezelf terug te komen nadat je je eerste kind ter wereld heb gebracht. Al die uren borstvoeding, knuffelen en snuffelen hebben mij de tijd gegeven om na te denken over wat ik nu de komende tijd ga doen. Als het namelijk aan de politiek ligt moet ik werken tot aan mijn 73ste Dan heb ik nog welgeteld 39 jaar te gaan..Dit moet wel iets zijn waar ik voor de volle 100% procent achter sta.
Ik wil bijdragen aan een fijne wereld en dat begint bij kleine mensen en grote mensen..
Een aantal maanden geleden ben ik begonnen met mijn opleiding als natuurgeneeskundig therapeut (homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde, fythotherapeut, Medische Basiskennis, Anatomie en Pathologie). Dit is een opleiding met meerdere opleidingen in één. Ik heb hiervoor gekozen om meer bedding te geven aan het sjamanistisch stuk wat ik bedrijf. Het is het holistische (De mens als samenhang van lichaam geest en ziel) aspect waar ik al een tijd mee werk voor mezelf en de door mijzelf ontwikkelde therapie/begeleiding.

 

Ik vind het heel belangrijk om de dingen die ikzelf heb doorleeft toen ik zelf heel ziek was om deze weer door te geven. Ondanks dat iedereen weleens op de bodem van de put komt te zitten zijn wij nog niet alleen. De weg heeft zich na mijn burn-out in 2009 geopenbaard en hiermee probeer ik te inspireren. Het sjamanisme heeft zijn intrede gedaan om de puntjes op de i te krijgen volg ik een opleiding aan de School of Hayka. Dit is voor mij wel spiritueel uit de kast komen. Ik heb mijn gaves afgestoft,  ontwikkeld en omarmt en ik sta voor wie ik ben zonder enige schaamte. Het is nog wel onwennig, maar het biedt zoveel kansen wanneer je met mensen werkt. Tevens word het leven er nog leuker en interessanter van. Al is het alleen al voor mezelf echter dit moet ik delen zodat de energie stromen kan. Geen vaag gedoe in verbinding staan met alles om je heen. De energie stroomt rijkelijk en ik sta iedere dag (zelfs wanneer ik een OK nacht heb gehad) fris op met heel veel zin in de dag. Dit is weleens anders geweest.

 

Dit kan iedereen! Het vergt training en programmering maar niets is onmogelijk met de juiste begeleiding. De dingen die ik DOET zijn ontzettend uiteenlopend maar je kan bij mij terecht wanneer je kampt met depressieklachten, burn-out, hooggevoeligheid, lusteloosheid en nog veel meer…. Wanneer je met vragen zit over je leven, vorige levens en je voelt je ietwat uit balans daar heb ik bijvoorbeeld het medicijnwiel voor. Maar ook als je jezelf een kado wilt geven heb ik een massagetafel waar je jezelf helemaal kunt overgeven en genieten van de massage of een energetische heling..

 

Dit zijn enkele voorbeelden!
Ik zal ze proberen om het zo concreet mogelijk te houden.
Hopelijk is het nu wat duidelijker geworden.
Je kunt met mij vele kanten op.

 

Zie ik je gauw? Of weet jij iemand die dit kan gebruiken?
Laat het hem of haar weten.

 

Tot gauw!
Harte groet,

 

Michelle Donkersloot
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.