Living through your lens

Fotografie = Licht schrijven
Vroeger werd dit analoog gedaan. Rolletje in het toestel met x-aantal shots en gaan met die banaan. Kijken naar de wereld om je heen en je plaatst bepalen tijdens het maken van het plaatje. Dit allen verandert is door de huidige ontwikkelingen in de fotografie.

Ik wil je uitnodigen om met mij op stap te gaan en een reis te maken in de basisbeginselen van de fotografie en op nieuw leren kijken naar de wereld om je heen. Wat zie ik wat jij niet ziet? Kijk jij nog als een kind? Zonder oordeel of op kinder hoogte? Zie jij nog net dat momentje dat het oude stelletje voor je hij haar nog net even een kneepje geeft  in haar schouder? Of dat bijtje in dat bloemtje met al die pollen aan zijn pootjes?

Wil jij genieten en zien wat de wereld jou te bieden heeft en leren je toestel te gebruiken en te leren om te kijken, fotograferen en licht schrijven dan nodig ik je uit voor mijn workshop. Dit kan individueel, in groepen vanaf 4 personen, photowalks in het bos, op het strand of in een stad. Stuur mij een bericht met jou vraag ik beantwoordt hem met veel plezier!

Nieuwsgierig wat ik heb gedaan. Bekijk hier  wat ik met de leerlingen van het Ijsselcollege in Cappelle a/d/ Ijssel heb gedaan. Living through YOUR lens
 
Deze workshop is te boeken het beslaat een traject van ongeveer 3/4 weken en is in combinatie met kleine stukjes schrijven en het verwoorden van wat je ziet en voelt.

 

except trip -18


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *