About

Over mij

Hallo! Leuk om je hier te treffen.

Ik help jou op weg naar het pad van je hart.

Mijn pad heeft mij geleidt naar een sjamaan/medicijnvrouw waar ik in de leer ben gegaan. Ik leer hier zo ontzettend veel over sjamanistische helingen die ik in mijn coaching toe pas, maar ook los aanbied. Het pad van een sjamaan/medicijnvrouw is diepgaand. Ik heb de laatste jaren naast mijn moederschap een diepe connectie met mijn ziel gemaakt en inspireer met deze energie anderen om hetzelfde te doen.

Het draait allemaal om (zelf)liefde en als ik terugkijk naar mijn pad van de afgelopen 10 jaar kan ik zeggen JA! Ik hou van mijzelf! en ik VERGEEF mijzelf van wat ik toen niet wist. Het is heerlijk om jezelf te bevrijden en met een open hart te leven. Het is zo af en toe spannend, maar het is het meer dan waard om in overgave te leven! Te vertrouwen op de spirits, het universum dat het leven zich precies ontvouwt zoals het moet.

Jezelf zijn en in je volle licht/kracht staan is een reis! Het gaat juist om de reis en ik ben dankbaar dat ik mensen kan inspireren en/of met hun mee kan reizen zodat zij weer verbonden zijn met het pad van het hart!

Wie ben ik? Michelle Donkersloot is de naam ik werk onder naam ‘Medicine for the Soul’ en Michelle Doet.

In 2009 kreeg ik een groots ‘kado’ mijn burnout eind 2009 (ik kreeg hersenen toen ik 26 jaar was 🙂 ). Vanaf toen ben ik het spirituele pad aan het bewandelen. Ik heb van alles en nog wat uitgeprobeerd en kan je één ding verzekeren wat ik DOET is niet op de zweverige manier.

Want als je het hebt over meditatie denken vele dat je gelijk een zweefmuts bent. Ik hou ervan om verbinding maken met hoofd en hart en onderbuik (baarmoeder/hara voor mannen). Ja soms kan het iets zweven maar wel met beide voeten op onze moeder aarde.

Ik heb geleerd om in mijn kracht te staan. Om in het hier en nu te blijven. De vraag is hoe doe je dat? Hoe werkt dit? Welke handvatten zijn hier voor nodig?

Het allerbelangrijkste wat ik geleerd is om heel goed voor jezelf te zorgen door middel van de vier basis beginselen Adem/meditatie, voeding, beweging en positief denken. Het vijfde beginsel is de spirituele dimensie.

De methodiek die ik heb ontwikkeld is zo ontzettend praktisch dat het voor iedereen die commitment heeft en durft te maken vol te houden is. Ik ben je hierin al voor gegaan en heb alles uitgeprobeerd en pas dit dagelijks toe in mijn leven. Het voorleven vind ik belangrijk. Practice what you teach and keep on learning!