About

Michelle Donkersloot is de naam aangenaam. Ik werk al jaren onder de verzamelnaam Michelle D. Vanaf heden heb ik de D omgebogen tot de D van DOet. Michelle DOet. Ik ben nu eenmaal een breed georiënteerd mens al vanaf klein meisje heb ik een brede interesse. Ik ben er nog goed in ook! Al deze onderdelen hebben mij gevormd tot wie ik nu ben en wat ik nu DOe.

Sinds mijn burnout eind 2009 (ik kreeg hersenen toen ik 26 jaar was 🙂 ) ben ik het spirituele pad aan het bewandelen. Niet op de zweverige manier. Want als je het hebt over meditatie denken vele dat je gelijk een zweefmuts bent. Ik hou van verbinding maken met hoofd en hart. Ja soms kan het iets zweven maar wel met beide voeten op onze moeder aarde. In het hier en nu zijn en bij jezelf blijven één van de lastigste dingen die er bestaat in onze huidige maatschappij waar je continue beschikbaar moet zijn. Hoe doe je dat? Lukt het je? Of zijn er handvatten voor nodig? Ik vind het belangrijk om zo vaak mogelijk in verbinding met de natuur te zijn. Door middel van een wandeling maak ik het hoofd leeg. Zelf maak ik gebruik van meditaties in de actieve en passieve vorm.

Zo nu en dan heb ik de eer om mensen te mogen ondersteunen op hun pad der ontwikkeling. Met mijn persoonlijkheid, kennis en andere talenten probeer ik hen te ondersteunen en te inspireren wat men op dat moment nodig heeft. De tools die ik gebruik hangt geheel van de persoon af. Van tarotkaarten leggen, een wandeling met een coachingsgesprek, een kop koffie/thee drinken of een massage. Zo nu en dan krijg ik een hart verwarmend bedankje terug. Het ontroert mij echt om te lezen wat ik voor mensen kan betekenen en wat mensen aan mijn begeleiding/ondersteuning hebben gehad.

Jezelf zijn en in je volle licht/kracht is een weg! Het gaat juist om de weg en ik ben dankbaar dat mensen kan inspireren met mijn verhaal.  Geïnspireerd worden door anderen is voor mij net zo belangrijk. Het klinkt wellicht wat egoïstisch, maar wanneer ik goed voor mezelf zorg heb ik de kracht en energie om er ook voor andere te zijn. Hoe ik dat doe? Lees hier meer!

Liefs,

Hou mij op de hoogte!

Let’s be friends

Michelle Doet

Michelle Donkersloot

Holistisch levensstijl coach || Shaman

Winkelmand