100 dagen ben ik er beter van geworden?

100 dagen
HET IS KLAAR!
Of moet ik zeggen nu begint het pas?
Ja ik ben er zeker weten beter van geworden! Even voor mijn verjaardag dit jaar ben ik begonnen met mijn levensstijl aan te scherpen. Het meeste deed ik al, maar het kan altijd beter. Iedere dag weer de beste versie van jezelf zijn. Ja het klinkt vermoeiend en in het begin is dat het op één of andere manier ook, MAAR als je op een gegeven moment een shift in je energie ontdekt.. WOW! Iedere dag je bed uit komen met energie, focus en een doel. Dat is de beloning die je ervoor terug krijgt. Iedere dag weer helder in je hoofd en het vuur in jezelf hebben om er de beste dag van je leven van te maken. Lukt het niet is het ook prima! Leg je erbij neer dat je dag niet zo gaat als je wilt of je energie heeft een dip. Het gaat erom dat je een mindset creëert die de insteek heeft om er steeds het beste van te maken. Gaat het niet prima, maar je laat je er niet door uit het veld slaan. Misschien moet je iets meer ademhalen of ga je 10 minuten niks of mediteren. De boog hoeft niet 24/7 gespannen te zijn. Ook niet als je moeder bent!
In de afgelopen 100 dagen heb ik een mindset shift ondergaan vanjewelste. Een groot stuk van mijn zijn is totaal omgegooid. Inmiddels gaat mijn meisje nog geen maand naar het kinderdagverblijf en gaat ze aan het eind van oktober ook nog naar de peuterspeelzaal. Lieve mensen na 2 jaar fulltime moederen ga ik naar best wel heel veel tijd voor mezelf. Ze gaat ook nog naar haar lieve oma een dag of halve dag in de week. Ik ben gezegend en dankbaar.
Wat hebben de 100 dagen mij opgeleverd.

  • Ik ben in totaal vier kilo kwijt!
  • Ik heb (NOG) meer energie gekregen.
  • Ik eet zoveel BETER!!
  • Mijn mindset heeft echt een schop onder de kont gehad!
  • Bewegen is nog een ding, maar ik doe dit al veel meer.

Kortom ik heb meer bereikt voor mezelf dan ik heb willen bereiken. Tegelijkertijd heb ik duidelijk en helder gekregen waarvoor ik hier op aarde ben. Mijn zielsmissie is helder! Ik ben er om andere te helpen met hun weg hier op aarde. Om het pad van hun hart te hervinden. De ruis tussen ziel en geest en lichaam weg te halen. EN ik ben er om om te delen! Mijn ervaringen en mijn talenten te delen. Deze in te zetten voor een betere wereld! (Ja ik weet het! Het klinkt zoet zelfs voor mijn doen 😉 )
Ik ben op een paar puntjes na tevreden over het verloop. Het was geen challenge waarin je hard knalt en vervolgens afhaakt en er niks meer mee doet! Nee, een tragere/blijvende manier van je levensstijl veranderen, maar hier moet je wel het werk voor doen. Als je het werk er niet voor wilt doen zal het niet blijvend zijn en hoogstens de zoveelste mislukte poging. Ademhalen, schrijven en je mindset onderzoeken, naar binnen keren en iedere dag weer je keuzes afwegen. Opnieuw naar je hart leren luisteren. Wat heeft het je te zeggen. Opnieuw voor jezelf leren zorgen! Wat heb JIJ NU nodig? Dat is wat ik getracht heb te doen met de vrouwen die hebben mee gedaan! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit heb mogen delen. Ondanks dat ik er weinig over bericht hebt. Het is een weg van transformatie in 100 dagen. Ik ben er in ieder geval veel beter uit gekomen en had niet durven hopen dat ik deze groei/transformatie mocht maken en heb gemaakt!
Het blijkt maar weer dat wanneer je bereid bent om het werk te doen; Kan je grote stappen maken!
Onthou! Practice makes permanent! Ofwel in het Nederlands Oefening maakt permanent!
 
Harte groet,
Michelle
Wil je dit ook? Stuur mij dan een persoonlijk bericht!
Voor inspiratie volg mij op instagram of facebook.
Ik lees je graag!

Hou mij op de hoogte!

Let’s be friends

Michelle Doet

Michelle Donkersloot

Holistisch levensstijl coach || Shaman

0

Leave a Reply

Winkelmand

loader