Hoe je de nieuwe maan gebruikt in je leven.

Vandaag op 28 september is het nieuwe maan! En wow wat een mooie krachtige maan.
Ik hou van de donkere maan. Weet je waarom het is een super krachtig moment om dingen op nieuw te herzien. Om nieuwe dingen de wereld in te baren. Om te reflecteren ga ik nog goed? Wat kan er deze maancyclus anders?

Zelf heb ik voor de vorige nieuwe maan geroepen: “Ik wil mijn leven op orde!” en “Alles wat mij niet meer dient de deur uit ermee”. Heb ik je al verteld dat als je soms niet heel specifiek bent dat je nog weleens dingen kan manifesteren die je misschien niet had willen ontvangen?!

Wees daarin heel nauwkeurig in het roepen van wat je nu precies wilt. Afgelopen maancyclus stond mijn wereld op zijn kop. Er is geschud en geschud en er is heel veel losgelaten om nog meer in de frequentie licht te komen. Mijn sluiers zijn afgevallen en om heel eerlijk te zijn het is heerlijk! Ik voel me bevrijd en alles wat zwaar is, is niet meer.

Zodra de blaadjes gaan vallen word het tijd om de balans op te maken wat nodig is voor voeding voor de winter. Het leven is een cyclus en zo eindigde afgelopen week ook weer voor mij een cyclus. Wanneer je gaat herkennen dat de levenscycli van een mens ook archetypes kan zijn op het leven word je vele male relaxer. Dit is nu “Go with flow”.

Waar deze nieuwe maan om vraagt is het volgende.

Het helen en balansen van het mannelijke en vrouwelijke in jou. Beide zit in ons en wanneer het in balans is kan ons persoonlijke visioen manifesteren in ons.

Hoe doe je dit nu ?

•Beide zijn in ons aanwezig. Herken ze en herstel de balans.

•Ontdek opnieuw de schoonheid van het vrouwelijke.

•Wees als vrouw zacht en vrouwelijk
Ga uit je mannelijke doen energie. Ontdek haar in jezelf.

•Breng je wereld in balans en geef niet alle #mannen de schuld. Herstel de kwaliteiten van het vrouwelijke zoals compassie, vergeving, empathie en emotionele intelligentie.

•Bekijk je relaties met je ouders, je relatie, je vriendschappen. Waar zijn er oude pijnen die los gelaten mogen worden. Zijn er steeds herhalende patronen? Kijk hoe je deze kan veranderen.

Een fijne manier om dit bovenstaande is om te schrijven. Creëer een avondritueel voor jezelf met een kaarsje, mooie muziek en een blanco stuk papier. Terug naar de tekentafel!

Ik wens je heel veel moois, licht en liefde!

Heel veel liefs!

Michelle Donkersloot

Ik wil meer informatie

over de groepscoaching

Wil je meer informatie over de groepscoaching stuur dan een bericht!
We plannen dan een skypecall in om te kijken of er een klik is!

Michelle Doet

Michelle Donkersloot

Medicijnvrouw || Holistisch Vitaliteits coach

0

Leave a Reply

Winkelmand

loader