Liefde een universele verbinding..


Vorig jaar was ik bij een pracht bruiloft op Vlieland. Ik vroeg mij altijd af waarom mensen trouwen en elkaar de liefde verklaren voor publiek en de verbintenis aan te gaan voor de wet. Na deze pracht trouwceremonie en de speeches die het bruidspaar elkaar gaven voelde ik wat het betekent om JA te zeggen tegen elkaar. Trouwen staat in het teken van verbinding. Als ik moet uitleggen wat ik doe probeer ik het naar aanleiding van deze trouwerij uitleggen .

Trouwen; de liefde verklaren aan elkaar, aan jezelf, je kinderen en je inner circle en alles wat daarbij hoort. Wanneer deze verbinding moeizaam verloopt of je voelt de verbinding niet help ik mensen dit te herstellen voor een voller en rijker leven.
Vanuit het vertrekpunt universele liefde voor mezelf, de mensen, de planten, de aarde en dieren. Begeleidt ik mensen naar het pad van het hart, hun hart. De diverse sjamanistische rituelen en ceremonies die ik de afgelopen jaren heb geleerd gebruik ik om de harmonie te herstellen. Het werk begint bij de mens daarna! Ik heb door diverse helingen geleerd om bij te dragen aan een fijnere (binnen)wereld voor degene die kiest om door mij behandelt te worden.
Voor de coaching heb ik een aantal  basisbeginselen die ik gebruik als vertrekpunt zijn adem/ meditatie, voeding, beweging (dansen, trainen e.d.) en positief denken ( = geluk).
Ik leer mensen hoe ze (nog) beter voor zichzelf kunnen zorgen.
Mens, vrouw en moeder en medicijnvrouw zijn is een taak van voorleven. Is er in één van de beginselen niet in balans dan is het aan ons zelf om de harmonie te herstellen. Mee geven aan onze kinderen wat wel en niet te doen in het geval dat het minder gaat. Een heel mooi woord wat in mijn leven steeds meer betekenis krijgt is dit voorleven. Andere inspireren hetzelfde te doen.
Wat ik zag op de bruiloft was een perfecte dag waar iedereen samenwerkte. Het was een geoliede machine met heel veel liefde en harmonie. Met toewijding aan zichzelf en aan elkaar. Balans tussen man en vrouw. Nemen en geven. Alle elementen waren daar. Zon, zee, strand, wind (water, aarde, vuur en lucht). Net zoals in het leven gaat het erom met welke bril je ergens naar kijkt. Ik heb zo ontzettend genoten! Net zoals ik iedere dag weer geniet van mijn leven waarin ik de verbinding voel met iedereen en alles om mij heen zonder energie verlies.
Het leven is een weg met ups and downs. Ik streef naar een harmonieuze middenweg met alles en iedereen.
Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten in bij mij in de praktijk, een cirkel of in de groepscoaching.
Om te delen en te helen vanuit universele liefde voor mezelf en jou.
Ik hoop je te ontmoeten.
Van hart tot hart groet ik jou!
Michelle <3
P.s. Je kunt je nog aanmelden voor de Wilde Vrouwenreis mocht je kennis willen maken met mijn werk. Hier kun je meer informatie vinden of meld je direct aan via de button onderin.

Ik wil meer informatie

groepscoaching in September

Wil je meer informatie over de groepscoaching stuur dan een bericht!
We plannen dan een skypecall in om te kijken of er een klik is!

Let’s be friends

Michelle Doet

Michelle Donkersloot

Medicijnvrouw || Holistisch Vitaliteits coach

0

Leave a Reply

Winkelmand

loader