Michelle Doet || een leven in balans

Vitaliteit = levenskracht, een overvloed aan energie.
Vita betekent leven. Kracht die je haalt uit motivatie, inspiratie en werkplezier.
Laatste weken ben ik steeds meer aan het loslaten wie ik was en focus en gedraag ik mij meer als de persoon die ik ben/wil zijn. Een nieuwe manier van manifesteren van Zelf. De kwantum fysica en sjamanisme grijpt mij steeds meer en meer. De rituelen, ceremonies en meditatie technieken om je/de wereld te dromen zoals jij deze wilt vormgeven ben ik aan het integreren in mijn leven.

Je moet je voorstellen dat ik bijna 10 jaar geleden totaal in de kreukels lag en kampte met vele gezondheidsperikelen door een burn-out, depressief was en allergisch astmatisch was. De afgelopen jaren hebben in het teken gestaan van ZELFHELING, levensstijlverandering en spirituele ontwikkeling.
Mij zelf vanaf die diepe donkere put weer opbouwen. De fundering die ik door middel van adem/meditatie, voeding, beweging, mindset heb gelegd werpen hun vruchten af. Ik ben nu inmiddels al een tijd aan het bouwen aan mijn huis. Ik ben alles op nieuw aan het vormgeven steen voor steen. Iedere dag één of meer stenen. Mijn besef kwam nadat ik mijn boek had afschreven dat ik meer rust mag nemen. Want juist op die momenten van rust en stilte is de verbinding met spirit/bron/het goddelijke (noem het zoals jij het wilt).
Wanneer ik een leven in balans wil zal ik meer stilte en rust momenten moeten nemen om te kunnen luisteren naar het innerlijke kompas die mij de weg wijst in dit leven.

Hoe dit er praktisch uit ziet?
Door een OCHTENDRITUEEL te creëren die bij je past.
Door dankbaarheidsmeditatie.
Door diepe teugen bewuste ADEMHALINGEN te doen (6 stuks minimaal).
Door je VOEDING aan te pakken.
Door MEER te BEWEGEN.
Door je MINDSET te verbeteren.
Door je oude jij los te laten en te focussen op wie je wilt zijn en BENT.

Makkelijker gezegd dan gedaan. Het is een proces van groei en transformatie. Vanuit liefde voor jezelf en de wereld. Laat je niet beïnvloeden door die zinloze agressiviteit van buiten af.
De liefde overheerst zolang JIJ ervoor blijft kiezen.
IK KOM ALS LIEFDE
IK BEN LIEFDE

Harte groet,
Michelle

Michelle Doet

Michelle Donkersloot

Leave A Comment