In 2014 ging ik naar een gypsy dorp in Hongarije. Een plek waar ik mij thuis voelde. Met prachtige mensen vanuit heel Europa en de lokale mensen was het een plek van liefde en samenzijn.

Mijn grootsheid (letterlijk en energetisch) werd gezien en erkend en hiermee besloot ik om mezelf te omarmen en lief te hebben vanaf die dag. Ik was nog nooit zo zwaar geweest! Ik woog 104 kg en ik deed mee aan alle activiteiten. Ik deed mee met de yoga en ik was nog steeds lenig. Weet je op het zwaarst leerde ik van mezelf te houden.


Ik ging op zoektocht hoe ik de verbinding met mijn bron kon maken en die heb ik gevonden door te gaan koud water plonsen. Ik leerde mijn mind en geest nog meer tot stilte te manen zodat ik kan horen wat mijn hart mij te vertellen heeft. Ja er is altijd ruimte voor verbetering, maar die criticus die gemenerik in mij wordt niet meer gevoed waardoor ik in zak en as zit over mij.


Dit wens ook voor jou! Ik heb vrouwen in mijn praktijk die zoekende zijn, te zwaar, depressief, geen levenslust meer, weten niet hoe te veranderen of weten niet hoe de stilte op te zoeken. Ze zijn je allemaal voor gegaan. En ik kan je vertellen wanneer ik ze laat kennismaken met vrouwenmedicijn er WILDE VURIGE VROUWEN/GODINNEN opnieuw geboren worden. Het vuur in hun ogen en hun honger naar het leven is weer aangewakkerd.


Het gaat erom jezelf opnieuw te herinneren waarom je hier bent! Wat is je levensmissie? ( wellicht word je al moe van het woord). Je ZIEL wilt altijd groeien en vandaar dat je gaat beseffen dat je ieder moment van het leven, van de dag, van het uur je JA! kan zeggen. TEGEN JEZELF!
De verbinding te maken met die wilde vrouw/man of de wild woman/man binnen in jou. De wolfs vrouw ‘LA LOBA’ die terugkeert naar haar wilde natuur. De onaangepaste vrouw/man die verbinding heeft met haar/zijn innerlijke vuur. Met haar/zijn passie, sensualiteit, de natuur en verbinding heeft met spirit.

Vrijheid of zelfbevrijding is het woord wat blijft hangen uit die tijd vijf jaar geleden. Sindsdien is de innerlijke kracht gegroeid en leer ik andere vrouwen (mannen ook) hoe de verbinding te herstellen. Hoe voor jezelf en je eigen behoefte te gaan staan en deze ook uit te spreken. Om de spirituele schoorsteen te raggen en te voelen en vanuit het hart te leven.
Laat je niet langer leiden door onzekerheid!

Maak verbinding met die wilde vurige onaangepaste vrouw/wilde man die doet waarvoor zij/hij hier is gekomen!


Daarom is Sisterhood en Brotherhood zo ontzettend belangrijk om het vuur in elkaar aan te wakkeren! Dit gaat ons als mensheid een enorme boost geven dan wij ons gaan verbinden met elkaar en de trauma’s loslaten die ons zijn aangedaan. Laten wij samen dansen!
Luister jij naar die liefdevolle stem binnen in je?
Hoe zorg jij ervoor dat jij bruist van levensenergie?
Hoe zorg jij ervoor dat je leeft met magie?
Ik lees je graag!

Liefs!!

 

Michelle Doet

Michelle Donkersloot

 

 

Leave A Comment