Update 100 dagen


Wow!
In 100 dagen
Voel je beter
Eet beter
Denk beter
Ja eindelijk in fase 3 aanbelandt. Het programma duurt 14 weken en wij zijn inmiddels aangekomen in week 9. Dit is de fase om door te pakken. Hoewel het kwa training wat in het niet is gevallen brengt mij dit wel ontzettend veel. Mijn mindset krijg ik meer dan ooit op de rit!
Waar ik nu aan ga werken is om een betere balans te bereiken tussen wat ik wil en moet in mijn leven. Hier krijg ik gauw de kans voor want na twee jaar full-time te moederen en alles tussendoor te doen krijg ik tijd om in blokken te focussen. Hiephoi! Ik vind het zo ontzettend fijn om mijn heerlijke kind de hele dag om mij heen te hebben, maar het is tijd dat zij haar voetstappen zonder mij in de wereld gaat zetten. Zij mag nog meer ontdekken nog meer groeien! Ze is in mijn ogen al zo zelfstandig (denk aan zelf naar de wc, zonder luier de hele dag, zelf uitkleden e.d.) ik kan haar loslaten. Het kiezen van een goed kinderdagverblijf in de buurt was best lastig, maar eigenlijk ook niet. De dame kende ik al en zo na een niet zo op één lijn zittend gesprek met de gastouder stond zij daar in de supermarkt. Wanneer je leert luisteren naar je innerlijke kompas en je je ogen opent moet jij is weten/zien wat het universum allemaal op je pad brengt.
Wat ik tot nu toe afgelopen 11 weken heb ervaren is een energetische verschuiving van mijn zijn. Ik maak mijn tweede energetische griep door en voel mijn vibratie verhogen. Ik word nog meer fijn gevoeliger. Mijn mindset is aan het verschuiven en ik ga daadwerkelijk staan voor wie ik ben. Het leven, leven waar ik hiervoor ben. Steeds meer mijn missie leven en kennis delen. Afgelopen weken ben ik door wat ondiepe dalen geweest en het was fantastisch. Het gaat erom hoe ga je om met tegenslagen (vergeet niet bewust adem te halen). Hoewel de focus lag om meer te trainen had ik kennelijk wat anders nodig. Een balans tussen meer working-in in plaats van working-out dit heeft mijn lichaam en geest nodig. Dat trainen komt echt wel en mijn kracht is inmiddels al wel teruggekeerd. Mijn voeding heb ik meer aangescherpt voor spirituele groei. Ik groei mezelf een nieuwe mindset die mij zoveel meer goed doet! Ik mediteer iedere dag braaf en schrijven doe ik ook zo nu en dan. Ik zorg zelfs voor iedere dag voedsel voor het brein als in literatuur en binnenkort weer STUDIE!
Mijn vragen aan jou:
Waar kom jij ‘s ochtends je bed vooruit? Wat heb jij NU nodig? Waar sta jij in het leven? Wat is je doel? Wat wil jij bereiken? Wat is je passie?
Dit zijn belangrijke vragen om te stellen zodat je je doelen gaat waar maken.
Onthou dat je tegelijkertijd ook je rust moet bewaken.
Nog 6 weken te gaan en dan is dit zoveelste experiment voorbij!
Harte groet,
Michelle

Hou mij op de hoogte!

Let’s be friends

Michelle Doet

Michelle Donkersloot

Holistisch levensstijl coach || Shaman

0

Leave a Reply

Winkelmand

loader