Back on Track voor vrouwen in de overgang

Van transformatie naar verlichting:

Holistische ondersteuning voor vrouwen in de overgang

Wat is de overgang?

De overgang is een natuurlijke fase in het leven van een vrouw, gekenmerkt door hormonale veranderingen die een scala aan fysieke, emotionele en mentale verschuivingen met zich meebrengen. Opvliegers, stemmingswisselingen, slaapproblemen en vermoeidheid zijn slechts enkele van de symptomen die kunnen optreden tijdens deze overgangsperiode.

 

Wat zijn de kenmerken?

Naast de fysieke symptomen, markeert de overgang vaak ook een emotionele en spirituele transformatie. Het is een tijd waarin vrouwen zich bewust worden van hun veranderende rol en identiteit, en waarin ze de overgang maken van de vruchtbare fase naar een nieuwe fase van wijsheid en innerlijke kracht.

 

Wat is nodig om er op een natuurlijke manier doorheen te flowen?

 

Om op een natuurlijke manier door de overgang te navigeren, is het essentieel om naar het lichaam te luisteren, te leren over hormoonbalans en een ondersteunende levensstijl aan te nemen.

Door middel van grondingsoefeningen, het balanceren van hormonen en het cultiveren van zelfzorgpraktijken, kunnen vrouwen zichzelf empoweren en de overgang als een periode van groei en transformatie omarmen.

Dit programma is een aanvulling op het Back on Track coachingstraject, specifiek ontworpen om vrouwen in de overgang te ondersteunen bij het verkrijgen van inzicht, praktische tools en zelfvertrouwen om deze fase van hun leven te omarmen. Het gaat er voornamelijk om dat vrouwen hun eigen kracht terugpakken en de regie weer op zich gaan nemen over hun eigen leven.

 

Over mij

Michelle begrijpt als geen ander wat er binnenin vrouwen leeft op het gebied van gezondheid. Als holistisch therapeut heeft ze zich gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen met pms-klachten, psychische klachten, spirituele uitputting en nu ook klachten in de overgang, met diepgaande kennis en persoonlijke ervaring.

Ze combineert wetenschappelijke inzichten met de wijsheid van inheemse volkeren, om vrouwen te helpen hun innerlijke kracht te herontdekken en in balans te komen. Michelle staat stevig op de grond en leeft voor wat ze onderwijst, met een praktische en nuchtere benadering die iedereen kan toepassen.

Wil je mijn hele verhaal lezen klik dan hier

IMG_4884

Ben jij een vrouw in de overgang met de volgende symptomen?!

Een selectie van de symptomen die veelal niet worden herkend door behandelende artsen! 

Concentratieproblemen

Moeite met focussen of het voltooien van dagelijkse taken.

Gewichtstoename

Vooral rond de taille, ondanks geen verandering in dieet of fysieke activiteit.

Opvliegers

Plotselinge warmteaanvallen die vaak gevolgd worden door zweten.

Vaginale droogheid

Verminderde vochtigheid in de vagina, wat ongemak kan veroorzaken tijdens geslachtsgemeenschap.

Vermoeidheid

Voortdurende vermoeidheid en een gebrek aan energie, ondanks voldoende rust.

Stemmingswisselingen

Schommelingen in de gemoedstoestand, variërend van prikkelbaarheid tot verdriet.

Slaapproblemen

Moeite met inslapen of doorslapen, vaak door nachtelijk zweten.

Menopause is a gateway to a deeper connection with our inner selves- a journey of transformation where we bloom from within.
unknown

Hoe ga je van A naar B?

Wat gaan wij doen?
– Een van de allerbelangrijkste dingen die wij gaan doen is een 30 dagen reset.
– We zullen je levensstijl onder de loep nemen en aanpassingen maken die echt bij jou passen, geen one-size-fits-all benadering.
– Door middel van grondingsoefeningen leer je beter naar je lichaam te luisteren en in contact te komen met je innerlijke wijsheid.
– Je krijgt inzicht in hoe je hormonen in balans kunt brengen en welke impact dit heeft op je vitaliteit, humeur en libido.
– Samen zullen we je begeleiden bij het navigeren door deze transformatieve periode naar de volgende fase van vrouwelijke wijsheid. (Kroon/Maga)
– Tijdens de eerste sessie wordt er energetische gekeken waar je eventuele blokkades heb die in harmonie worden gebracht zodat het traject meer zal stromen.

Na dit traject zul je meer zelfvertrouwen hebben en beschikken over de nodige kennis en tools om jezelf verder te coachen. Je kunt altijd Quickies boeken voor onderhoud en verdieping van je groeiproces.

 

De overgang is meer dan alleen een hormonale verschuiving; het is een inwijding in de fase van de wijze vrouw. Het is een tijd waarin je je kindbarende jaren achter je laat en je wijsheid kunt delen met de wereld om je heen.

Wat krijg je?

– Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, wordt je onderworpen onder een vragen vuur om jou situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Het draait in dit traject niet alleen om voeding en beweging, wij gaan nog wat verdiepingen dieper.

– 3 of 5 sessies waarin wij actief aan de slag gaan. Ligt aan welk pakket je kiest. Tussentijds hebben wij telefonisch of app contact.

– Je krijgt het boek ‘Back on Track’. Waarin de basis staat beschreven zodat je leert hoe jij aan jouw eigen basis bouwt.

– Eventueel ondersteunende tincturen om de insuline te beheersen.

– Als het nodig is een bewegingsschema

– Gaande weg wordt veelal duidelijk wat de behoeftes zijn. Hierop zal ik reageren zodat je niets te kort komt.

– Een gezellige, liefdevolle doch strenge begelieding van mij. Het traject zal met de nodige ups and downs gaan, net zoals het leven zich aandient.

 

Groeien gaat niet zonder slag of stoot en hiervoor zul je moeten investeren in jezelf.
De focus van het traject ligt op het resetten van jou lichaam en geest zodat jij je beter in je vel voelt en dat je hoofd op één lijn zit. Dat je de signalen van je lichaam leert kennen en herkennen. Thuis in je lichaam en voelen met je hart wat jij nodig hebt. Bewustzijnsverhogend, want de overgang is niet alleen een fysiek en mentaal ding, maar ook vooral spiritueel en psychisch.

Nieuwsgierig, boek dan nu jouw vrijblijvend gesprek in.

Ik reis graag met je mee om deze belangrijke fase, letterlijk een overgang inzichtelijk te maken en je de tools in handen te geven.

Wil je deze reis aangaan?

Wij beginnen met een kort intake gesprek max. 30 min om echt goed aan te voelen of wij een match zijn om samen te reizen.

MEER WETEN?