Over twee weken ga ik officieel met zwangerschapsverlof!
Wat vliegt de tijd! Echter lag ik een aantal nachten wakker met Michelle maak een vlog! Over wat dan? Nou over al die kennis wat je over het vrouwelijke lichaam heb opgedaan vooral nu je zwanger bent.
Tot mijn 20ste week heb ik sportlessen verzorgd waaronder Yoga en functioneel trainen voor Senioren. Helaas werd mijn contract niet verlengd en misschien maar goed ook. Mijn hoofd en lijf moesten even op één lijn komen en na het ‘stoppen’ met trainen begonnen de pijntjes op te spelen. Vooral in het bekken! Nu ben ik naar de bekkenfysiotherapeut geweest, maar hier werd ik niet veel wijzer van op een paar stretch oefeningen na die ik al deed.
Mijn boodschap voor zo een eerste VLOG is voornamelijk blijf bewegen hoeveel pijn het ook doet. Het zal je helpen! Doe niet te veel gewoon heel langzaam opbouwen. Je lijf is nu eenmaal niet het lijf voor je zwangerschap.  Die hoofden van ons zitten ons nu in de weg tijdens het zwanger zijn. LOSLATEN is het magische woord. Het is een fantastisch proces waarvan ik af en toe nog steeds niet kan geloven dat er leven in mij groeit.
Lieve dames, Geniet en beweeg en vertrouw op je lichaam en je eigen wijsheid!
 
Liefs Michelle
Zie HIER mijn allereerst VLOG #1
En HIER een inspiratie video ook al zit je in je 8ste maand je kan nog heel veel! 🙂
 

Leave A Comment