De Kracht van je Cyclus, een vergeten wijsheid

IN EEN WERELD WAAR VROUWEN DEEL VAN UITMAKEN, WORDEN ZIJ NIET ALTIJD JUIST BEJEGEND OF MEDISCH SERIEUS GENOMEN. VEEL VROUWEN WORDEN EN ZIJN SEKSUEEL INGEPERKT EN NOG ZOVEEL MEER..

Dit boek is geschreven door een vrouw voor vrouwen, met haar eigen persoonlijke geschiedenis.

Het is een zoektocht naar absolute gezondheid en het vinden van de weg van o.a. oude wijsheid.

Nog meer is het een reis om onze eigen innerlijke kracht te herontdekken in plaats van alleen te vertrouwen op conventionele geneeskunde. De auteur werd zelfs weggestuurd uit het ziekenhuis en geadviseerd om online naar een genezing te zoeken – een waargebeurd verhaal.

Na jaren van onderzoek, experimenteren en het lezen van theorieën, klikte de oplossing eindelijk. Het antwoord was om terug te gaan naar de basis en verbinding te maken met de natuur. Wat maakt ons vrouwen, vrouw? Dit fantastische boek is verdeeld in twee delen: het eerste deel behandelt theorieën en verhalen en het tweede deel bevat praktische kennis die op elk moment kan worden geraadpleegd.

Het is bedoeld om ons te herinneren aan de echte kennis en wijsheid van ons lichaam en ons ware zelf. Krachtige, mooie en sterke vrouwen met oneindige levenskracht en magie.

Dit boek is voor iedereen die haar cyclus wil versterken, begrijpen en verdiepen.

De kracht van jouw cyclus, een vergeten wijsheid!

Steun me bij het delen van dit boek met de wereld voor gezondere vrouwen, kinderen en mannen. Ontwaak en her-inner mooie mensen! Ontwaak!

Hoe kan jij helpen?!

01

Voorverkoop /Crowdfunding

Bestel dit boek in de voorverkoop zodat het daadwerkelijk gedrukt kan worden! De kosten zijn niet alleen de drukkosten, maar ook de promo en de mogelijkheid om in de boekhandels te komen liggen.

02

Deel dit met je netwerk

Het boek wordt uitgegeven door Michelle zelf. Help haar zoveel mogelijk door te delen in je netwerk. EN dat het een beweging vanuit ons vrouwen is en komt! Samen voor verandering!

03

Tijd voor verandering

Een holistische aanpak van vrouwen door vrouwen. Ja de reguliere geneeskunde weet veel en heeft veel onderzoek gedaan. MAAR wij vrouwen doen al duizenden jaren het werk voor onze eigen gezondheid.

Mijn verhaal

Over mij

In 2009 kreeg ik een groots geschenk in de vorm van een burn-out. 

Daarop volgde dat mijn immuunsysteem en mijn hormonen nauwelijks meer functioneerde. Na vele ziekenhuis bezoeken kreeg ik een diagnose PCOS met het advies om op internet te gaan kijken wat ik kon doen om mijzelf te genezen. 

Hier is mijn zoektocht begonnen. Een diepe inwijding in ZELF waarin ik vele werelden heb bezocht. Als ingewijd sjamaan werk ik als medicijnvrouw. 

Ik eer de oude kennis en wijsheid en verbind dit met de nieuwe tijde. Ik heb mij laten leiden door Spirit om mijzelf te ‘genezen’. Na vele dieptepunten en het hoogtepunt als in de geboorte van mijn dochter kwam ik tot de conclusie: ‘Dit kan anders EN moet anders!” 

Het is een reis van herinneren. Terug naar de wijsheid van ons lichaam en het volgen van onze eigen natuurlijke flow. Zo leef ik inmiddels een aantal jaren en met succes. 

Mijn medicijn is klaar om met de wereld te delen! 

" I’m very picky with whom I give my energy to. I prefer to reserve my time, intensity and spirit exclusively to those who reflect sincerity. "
Tommy Rivers
UI / UX Designer

FAQ

Wanneer komt het boek uit?

Na bestelling en het behalen van het streefbedrag komt het boek vol verwachting uit! Uiterste datum begin juni! 

Zorg ervoor dat je je gegevens GOED invult! Inclusief je emailadres! 

Voor wie is het boek?

Of je nu man, vrouw, jong of oud bent. Een ieder de geïnteresseerd is in de vrouw, haar psyche en het vrouwelijke lichaam kan veel leren vanuit dit boek. Het is een uitnodiging om zelf nog dieper te zakken en op onderzoek uit te gaan! 

Wanneer krijg ik het boek toegestuurd?

Wanneer je bij het afrekenen je goede emailadres invult krijg je bericht zodra het boek gedrukt wordt!  En alle ins en outs in je inbox. 

Serieuze MAgie voor KUTZAKEN!

Waarom twee titels? Omdat dr. google niet zo van vleeselijke mensen delen houdt werk ik met twee titels. Eentje om te porren en de ander om te activeren. Ze dekken beide de lading EN tja ik ben nu eenmaal een directe flapuit!

WAar kan ik doneren?

Via de website van voordekunst.nl kun je doneren. Ook voor daar geldt vul je gegevens GOED IN! 

Wanneer de campagne is afgerond kun je het bestellen in mijn webshop! Voorlopig alleen via deze weg verkrijgbaar!

Hoe kan ik meer boeken afnemen?

Neem contact op met Michelle doet.

Maak onderdeel uit van de verandering die jij in de wereld wilt zien!

Steun de geboorte van dit boek! Serieuze Magie voor K(*)Tzaken
Michelle Donkersloot

Ben jij iemand die zich inzet om een positieve impact te maken in de wereld?

Wil jij deel uitmaken van de verandering die je graag wilt zien? Dan is er een kans voor jou! We zijn momenteel bezig met het introduceren van een baanbrekend nieuw boek, waarvan ik geloof dat het de kracht heeft om levens te inspireren en te transformeren.

Maar dit kan ik niet alleen. Er is steun nodig van mensen zoals jij, die deze visie delen of hierover willen leren en toegewijd zijn om een ​​verschil te maken.

Door bij te dragen aan de totstandkoming van dit boek, kun je helpen haar boodschap ver te verspreiden, en diegenen bereiken die het het meest nodig hebben.

Jouw steun zal een tastbare impact hebben op de wereld, en wij zijn/ ik ben je dankbaar voor alle hulp die je kunt bieden.

Help bij het inluiden van een nieuwe era van positieve verandering en transformatie!
Samen een groter geluid creëren en streven naar een holistische aanpak binnen de reguliere zorg. Zelf kun je heel veel! Geloof in jezelf!

En daardoor ook de in de toekomst van onze dochters, onze zonen en de wereld.

Dank je wel uit de grond van mijn hart!