De Wilde Vrouwen Reis
Verbind je met je vurige ontembare hart! (Deel 1)

Lieve vrouw,
Breng de magie terug in je leven door de verbinding te herstellen met je vrouwenkracht!
Met deze laagdrempelige mailserie die ik speciaal voor jou heb geschreven wil ik  je laten kennismaken met vrouwenmedicijn. Een ontmoeting met je innerlijke wijsheid en kracht.
Ik wil je er aan herinneren wie jij daadwerkelijk bent wanneer je in je kracht staat. Hoe je rust kunt ervaren en tegelijkertijd in verbinding met jezelf/ je baarmoeder staat. De verbinding met je levensenergie laten ervaren zodat deze kan blijven stromen. Ik geef je bruikbare tools mee die je makkelijk kan toepassen in het dagelijks leven zodat je gaat voelen en de stem van je hart weer kunt horen.
Zelf heb ik na een zoektocht van 10 jaar heel veel rituelen en ceremonies geleerd en nu wil ik deze met jou delen.
Ik wil je in deze eerste GRATIS mailserie van 7 dagen leren om de verbinding te herstellen.  Het is tijd dat jij en meer vrouwen hun vrouwenkracht gaan gebruiken voor zichzelf en de wereld.
De start van een reis dat je ontembare hart opent!
Dat je gaat voelen wat belangrijk is en wat niet!

Ik nodig je uit om samen op reis gaan!
Doe je mee?

Liefs,

Ben jij iemand die

 • die onzeker is
 • hooggevoelig is
 • zoekende naar zichzelf
 • weinig energie heeft
 • snel gestresst is
 • lichamelijke klachten heeft
 • fysiek niet fit is
 • mentaal niet helemaal goed in het vel zit
 • last heeft van oude gewoontes en zelfsabotage
 • weet dat zij beter voor zichzelf kan zorgen
 • meer uit het leven halen dan je nu doet

Geen excuses meer!

 • Wij starten op maandag 15 juli je krijgt al eerder de eerste mail.
 • Je hebt ongeveer 30 min per dag voor jezelf nodig.
 • Je krijgt ieder dag een meditatie om je te verbinden met je bron.
 • Persoonlijke video’s ter inspiratie.
 • In de Facebookgroep kun je ervaringen delen en je vragen stellen.
 • Je gaat vrouwenmedicijn ervaren wat je gaat helpen om beter keuzes voor jezelf te maken!

Begin aan je Wilde Vrouwreis en bevrijdt jezelf!

 • Wacht niet langer en geef je leven vorm!
 • Je leert om weer naar je eigen innerlijke stem te luisteren.
 • Je leert om je eigen lichaam te voelen.
 • Hierdoor maak je betere keuzes op alle gebieden in je leven.
 • Je krijgt je zelfvertrouwen terug!
 • Je leert NEE zeggen doordat jij leert hoe goed voor jezelf te zorgen!

Mijn intentie is om je te begeleiden bij het

 • verkrijgen van innerlijke rust
 • verbinden met de stem van je hart
 • verkrijgen van overzicht en inzicht
 • verbinden met je innerlijke wijsheid
 • vinden van het vuur en passie in je hart

Wie ben ik?

Michelle Donkersloot is de naam ik werk onder naam ‘Medicine for the Soul’ en Michelle Doet.

In 2009 kreeg ik een groots ‘kado’ mijn burnout eind 2009 (ik kreeg hersenen toen ik 26 jaar was ? ). Vanaf toen ben ik het spirituele pad aan het bewandelen. Ik heb van alles en nog wat uitgeprobeerd en kan je één ding verzekeren wat ik DOET is niet op de zweverige manier.
Want als je het hebt over meditatie denken vele dat je gelijk een zweefmuts bent. Ik hou ervan om verbinding maken met hoofd en hart en onderbuik (baarmoeder/hara voor mannen). Ja soms kan het iets zweven maar wel met beide voeten op onze moeder aarde.
Ik heb geleerd om in mijn kracht te staan. Om in het hier en nu te blijven. Ik ben mijn ‘Wilde Ontembare Vrouw’ gaan bevrijden! Ik ben mij gaan verbinden met mijn innerlijke wijsheid.  De vraag is hoe doe je dat? Hoe werkt dit? Welke handvatten zijn hier voor nodig? Het allerbelangrijkste wat ik geleerd is om heel goed voor jezelf te zorgen door middel van de vier basis beginselen Adem/meditatie, voeding, beweging en positief denken. Het vijfde beginsel is de spirituele dimensie.

Michelle Doet || Medicine for the Soul

Michelle Donkersloot

Winkelmand

loader