Krachtig Uniek Trots

Krachtig Uniek Trots
Start 8/8/2024

Maak de weg vrij naar je ware potentieel en verbind je met de kracht van baarmoeder!

 

Dit 8-weekse online programma is gewijd aan 15 jaar van mijn MISSIE van het ontwaken van de VROUW. Het Goddelijke Vrouwelijke. Het is de eerste keer dat ik 12 jaar van Goddelijke Wijsheid samenvoeg in één heilig programma voor degenen die klaar zijn om te VERLICHTEN en GEACTIVEERD te worden.

Dit programma, Krachtig, Uniek, Trots, is ontwikkeld voor vrouwen die geactiveerd willen worden en hun magie met de wereld willen delen. Na 12 jaar aan mijn missie voor de mensheid te hebben gewerkt, is dit programma ontstaan. Met mijn boek in de afrondingsfase, is dit het eerste verlengstuk voor vrouwen die verdieping in zichzelf zoeken. Het is een programma dat diepgaande transformatie en groei bevordert, speciaal ontworpen om vrouwen te helpen hun ware potentieel te ontsluiten en hun zielsmissie te vervullen. Het verhogen van je frequentie en je bewustzijn. In de meest simpele vorm van ZIJN.

Er is plaats voor 12 mooie, krachtige vrouwen die klaar zijn om in een heilige ruimte te verkeren. Deze vrouwen zijn klaar om geactiveerd te worden en hun eigen nalatenschap te creëren. Samen baren we een nieuwe wereld, met vrouwen die hun bewustzijn willen verhogen en de eilanden willen verbinden. Als je al bekend bent met mijn werk en met mij in de cirkel hebt gezeten, weet je dat het iedere keer een transformerend feestje is.

Over mij

Michelle en Kutzaken begint langzamerhand een begrip te worden in het vrouwenwerk. Haar authentieke aanpak vanuit haar Spirit begeleiders maakt dat het werk zich anders uit dan men gewend is. 

Vanuit o.a. haar Surinaamse Roots is de aanpak no-nonsens, energiek en liefdevol. 

De oude kennis wordt geëerd en gebruikt in een vernieuwde jas voor deze tijd. De focus ligt op versimpelen, bekrachtigen en het leren om het zelf te doen. 

De weg van binnenuit en het her-inneren van ZELF! 

Activeren van BIG PUSSY ENERGY! 

Let’s go! 

Lees mijn hele verhaal hier.

Samen helen, spelen en groeien.

Wat is nu vrouw zijn?!

Acht weken diep duiken in vrouw zijn, spelen, diverse rituelen, leren channelen en ontdekken wat er nodig is om het orakel te zijn, jezelf herprogrammeren en je energielichaam upgraden.

Het programma biedt de mogelijkheid tot zielsverbinding met gelijkgestemde vrouwen, waardoor een krachtige gemeenschap van ondersteuning en groei wordt gecreëerd.

Verbinden met je lichaam, baarmoeder en jouw tempel. Het programma helpt je om een diepere relatie met je fysieke lichaam te ontwikkelen, het te eren als de heilige tempel die het is.

De laatste week staat in het teken van integratie, zodat je alle geleerde lessen en ervaringen volledig kunt belichamen.

Programmaoverzicht (let op dit kan nog iets veranderen)

Het hele programma volgt naar mate de reis vordert. 
Gericht op verbinding met jezelf en de diepere lagen vanuit een hoger bewustzijn. Geen hapsnap spiritualiteit, nee hoger bewustzijn. 
  • Week 1: Verbinden met je fysieke lichaam, het worden van de TEMPEL – Ontwikkel een diepere relatie met je lichaam en ontdek hoe je het kunt eren.

  • Week 2: Innerlijke Unie + Heilig Huwelijk – Werk aan het balanceren en verenigen van je innerlijke mannelijke en vrouwelijke energieën.

  • Week 3:

  • Week 4: 

  • Week 5: 

  • Week 6: 

  • Week 7: Integratie – Neem de tijd om alle geleerde lessen en ervaringen te integreren in je dagelijks leven.

  • Week 8: Afronding en Viering – Vier je transformatie en bereid je voor op de volgende stap in je reis.

Wat kun je verwachten tijdens K.U.T?

OEH een warm hart krijg ik hier van terwijl ik dit schrijf! Mijn Loved Ones! Dit programma is voor 12 prachtige zielen die een heilige ruimte willen delen en die klaar zijn voor activatie om aan hun eigen persoonlijke nalatenschap te werken.

Ben je er klaar voor?
Claim je plek, en sta open om OUDERLIJKE wijsheid en Goddelijke leiding te ontvangen. Je zult tijdens het programma via e-mail toegang tot mij hebben, en alle lessen zullen worden opgenomen.Dit is je kans om diepgaand te transformeren en je ware zelf te omarmen.


Meld je vandaag nog aan en begin aan deze heilige reis van zelfontdekking en zelfverdieping.Samen creëren we een nieuwe wereld van liefde, licht en hoger bewustzijn.

Meld je nu aan voor het online programma Krachtig Uniek Trots.

Let op de tempel ontmoetingen vinden online plaats! Twijfel je nog? Neem dan contact op voor een quickcall van 10 min. Prijs € 444,- Ter ere van mijn verjaardag! Na 21 juli gaat de prijs naar € 555,-