100 dagen || Voor een betere levensstijl!

Hiep hiep hoera!!
Er is bijna eentje jarig en dat ben ik!
35 jaar alweer! BIJNA!
Tijd voor een nieuwe fase in het leven. De basis is gelegd en het is tijd om mijn kennis en ervaringen te delen met de wereld. Tegelijkertijd is het belangrijk om deze zelfde kennis nog beter voor mezelf toe te passen. Ik ben mens en ik ben niet perfect. Ik streef ook niet meer naar perfectie want zonder imperfectie kan dit niet bestaan. Waar ik wel naar kan streven is naar zelfliefde en zelfacceptatie en spirituele groei. Hierdoor ben ik beter in staat om beter voor mezelf te zorgen.
De methodiek die ik ontwikkelt heb is niet nieuw. Wat blijkt er zijn meer mensen die deze levensstijl erop na houdt en wellicht is de ene hier extremer in dan de andere. Waar het op neer komt is dat je aan je basis bouwt zoals een stevige fundering van een huis. Jou huis! Dat je geworteld bent en dat je weet wat jij wilt in het leven en van het leven. Dat je doelen helder en concreet zijn en dat je hier actie op onderneemt. De tijd is aangebroken om hier nu nog serieuzer hiermee aan de slag te gaan. Het flieren fluiten is voorbij. Daarom wil ik jou uitnodigen om met mij mee te reizen en om te kijken hoe jij actie gaat ondernemen om je eigen levensstijl te veranderen. Om je denkpatronen te doorgronden en te veranderen waar nodig. Creëer een leven voor jezelf waar jij tevreden mee bent zonder naar anderen te kijken! Voel in jezelf wat heb jij nodig om te zijn wie jij bent!
Dit is wat je nodig hebt om te komen waar je moet zijn. Kies er één dat is je hoofddoel en de rest kun je erbij doen. Het gaat erom dat je wilt veranderen. Een ding tegelijk. Stap voor stap. Want wanneer je alles tegelijkertijd zou doen dan is de kans op slagen nihil. Kies je één onderdeel dan kun je er in groeien. Iedere dag is weer een dag en kun je er aandacht aan besteden. Onthou waar je aandacht aan schenkt groeit.

Mijn focus ligt om NOG beter eten en nog meer bewegen. De andere twee onderdelen heb ik afgelopen jaren goed neergezet. Nu na mijn zwangerschap is het weer tijd voor de andere twee onderdelen. Voor mijn voeding begin ik nu al met voorbereidingen zoals het preppen van mijn eten. Bulk inkopen en inmaken en invriezen. De moestuin gaat produceren dus die oogst zal ik moeten verwerken en lekker op eten. Wat trainen betreft heb ik een idee, maar nog niet over de uitvoering (gewoon doen dus!) ik heb genoeg speelgoed en kennis om leuke workouts in elkaar te zetten. Dit is tegelijkertijd wel mijn uitdaging. Misschien ga ik wel naar de sportschool?! Wie zal het zeggen.
Zie ik je in de groep?
1 juli start de reis en jij kan mee reizen. Het werk moet je zelf verzetten. Hoe het eruit komt te zien? Geen idee daar ga ik komende weken aan werken. Dit is een geheel spontane actie. Ik wil iets en ik wil dat vrouwen verbinden. Ik wil dat JIJ net als ik stevig in je schoenen staat. Doelgericht zonder BullSjit. Niets ligt vast en niets moet en vooral ALLES mag! Wat ik biedt is inspiratie en een platform waar je je veilig voelt om deze verandering waar te maken. Je kunt je vragen stellen en mocht er iets anders nodig zijn dan bespreken wij dit privé.
Jij bent de enige die de stap kan zetten naar jou eigen geluk, voor jou blijdschap en voor jou gezondheid. Jij bent verantwoordelijk niemand anders. Wees niet passief maar wordt actief. Ga over tot actie! Denk eraan er bestaan geen Quick fixes!
De zomer tijd vind ik heerlijk om te beginnen met nieuwe dingen vooral kwa voeding. Er is meer gezonde verse voeding voorhanden. Verse groenten en diverse fruit soorten. Vanaf al dit lichte zonnenschijnvoedsel maak ik meestal in september langzaam aan de overstap naar stampotten en stoofpotjes. Eten wat je in winter nodig hebt om jezelf bijvoorbeeld warm te houden. Eten met de seizoenen.
Ik nodig je uit!
Niet denken gewoon doen!
Ik wil samen groeien want dan kom je echt ergens.
Alleen is maar alleen.
Tot gauw!
Let’s do this!
Harte groet,
Michelle <3

Hou mij op de hoogte!

Let’s be friends

Michelle Doet

Michelle Donkersloot

Holistisch levensstijl coach || Shaman

0

Leave a Reply

Winkelmand

loader