Sisterhood // Vrouwencirkel || Wil jij je eens meer verbonden voelen met jezelf en andere vrouwen?

Sisterhood

Mijn hart!
Mijn lieve hart wilt dat het goed gaat met jou, de kinderen, de mensheid, de aarde…..

Vele vrouwen vinden de weg naar mijn praktijk en kampen met gevoelens van zichzelf te hebben verloren, niet weten wie ze zijn, voelen dat ze die verbinding met hun OER-wijsheid zijn verloren.
Vroeger toen wij in Tribes leefden hadden wij verbinding met elkaar. Wij zorgden voor elkaar. Zo ook toen een vrouw moeder werd. Wij kregen de wijsheden van de oudere wijze vrouwen mee. Wij deelden in de cirkel wat ons dwars zit. Wij raakten elkaar aan door middel van massage om weer in het lijf te komen.
Het is al een tijd aan de gang. The Wave of the Female. SISTERHOOD verbintenis van zusters onder elkaar. Het heeft (helaas) nog niet iedere vrouw bereikt, maar wat is het een verrijking om met vrouwen samen te komen.
De KRACHT die wij in de vrouwencirkel manifesteren voor onszelf en het collectief is WOWIE!! Je moet dit is een keer in je leven hebben meegemaakt.
Wat mij heeft uitgenodigd om DIEPER in mijn bekken te zakken. Verbinding te maken met mijn OER en de krachten die binnenin mij huizen. Vanuit vertrouwen en overgave leven(wat super spannend is). Het is goed zoals het is.
Op vakantie de verbinding met de natuur en de bergen heeft het proces nog meer versneld. Het is zo ontspannen om op deze manier door het leven te zwieren.
Ik WENS dit ook voor jou!
Kijk de film met open hart zonder veroordeling.
Laat in je lijf voelen wat je NU nodig hebt!
Welke verbinding zou je willen maken en met wie?
Ja er zitten haken en ogen aan de film, maar met wat is dat niet.
Volg je hart en leef!
Einde van deze maand start ik met de eerste vrouwencirkel in mijn praktijk waar je je voor kunt aanmelden. Mochten er meer vrouwen zijn dan plek dan wordt er uitgeweken naar een plek in de buurt! Voor coaching heb ik nog een paar plekjes en voor losse consulten heb ik altijd plek.
Hele dikke warme harte groet van mij!
Kijk THE GODDES PROJECT nu gratis op YOUTUBE!
Ahè!
DIKKE P.S. Waar zijn wij zonder de mannen- zonder onze broeders, partners en vrienden die ons de ruimte geven voor onze WILDE Ik. Die ons zien en supporten waar ze kunnen. Dikke liefde naar deze mannen!
 
 

Hou mij op de hoogte!

Let’s be friends

Michelle Doet

Michelle Donkersloot

Holistisch levensstijl/vitaliteits coach || Medicijnvrouw

0

Leave a Reply

Winkelmand

loader