Depressie, kracht over je geest, krachtige vrouwen

De baas over je eigen mind!

De meest voorkomende problemen bij vrouwen schijnen hun oorsprong te liggen in de psyche. Zelf vind ik dit een interessant gegeven. Wat maakt dat wij vrouwen hier massaal aan lijden?

Begrijpen wij dan zo weinig van onszelf en worden wij zo niet begrepen? Met mijn laatste bevinden schijnt zelfs dat Freud beweerd dat wij vrouwen alleen vaginaal kunnen klaarkomen en dat Jung alleen de psyche van de man heeft onderzocht. En voila hier ligt dus een groot gedeelte van HET probleem wat massaal wordt bedreven.

Wellicht hebben wij geen probleem, maar worden wij verkeerd begrepen.

Vroeger in de oude tijd waar o.a. Rode Tenten werden gehouden en de geheime kennis werd gedeeld over vrouwen en zoveel meer! Er was een tijd waar wij massaal werden onderdrukt en nu is het een schijn dat wij vrij zijn. Hoe meer mijn onderzoek vordert naar de psyche van de vrouw en de seksuele wijsheid en innerlijke kracht in combinatie vrijheid. Ben ik ervan overtuigt dat wat wij ons ‘geleerd’ krijgen zo ontzettend niet klopt met hoe WIJ echt zijn!

Soms voelt het alsof ik door sla, maar hoe meer ik naar mijn eigen innerlijke kracht beweeg en mijn innerlijke bron laat ontwaken hoe meer ik voel dat dit de weg is naar zelfbevrijding!

Eigen Waarde
Het beeld wat ons wordt voorgeschoteld in de tijdschriften, boeken, psychologie en de medische wetenschap KLOPT NIET! Het is er op gericht om ons klein te houden, om ons voor altijd en eeuwig in de slachtofferrol te houden. Wij hebben een ALTIJD een keuze! 

Het is best spannend om dit zo op te schrijven, maar wij mensen en ons lichaam zit zo geniaal in elkaar dat wij mensen niet beseffen hoe wij ermee om moeten gaan. Nu wil ik niet heel zweverig klinken, maar ons lichaam heeft een zelfhelingsvermogen en vele van ons zijn er nog niet achter hoe dit te activeren.

Remissie en het holistische pad
Zelf heb ik een remissie ondergaan van mijn auto-immuunziekte en dit ging gepaard met heel veel zelfzorg op het gebied van fysiek, geestelijk en spiritueel. Een holistisch pad wat best wat voeten in (letterlijk) in de aarde heeft gezet.

Jou potentie!
Jij bent een geniaal krachtig magische wezen en waarschijnlijk ben je net als ik op zoek naar de heilige graal om jezelf in haar totaliteit te omarmen.
Je bent op zoek naar de puzzelstukjes om een totaal beeld te krijgen waarom jij bent zoals jij bent zoals je nu bent. Je voelt dat er iets ontbreekt in het geheel. Je kunt het zien als de blauwdruk van je zijn.

Wat is het eerste puzzelstukje? Hoe ziet je leven eruit en voel je dat het anders kan?
Hoe kan het anders? Hoe kun je vrijheid creëren in je leven? Of wel word jezelf bewust van je eigen denk en gedragspatronen.

Breng ze eens in kaart, schrijf ze op en wees in de totaliteit verantwoordelijk voor de keuzes die je hebt gemaakt!

Jij hebt de potentie om iedere dag vol energie door het leven te zwieren, om bewuste keuzes te maken voor een geweldig leven! 

Een NEE dit is geen valse  belofte, het is een leven met discipline, focus en bewuste keuzes iedere dag weer. Verantwoordelijk zijn voor jezelf! Een embodiment van ZELF. 

Membership
Wil je meer leren en te weten komen over jezelf? Vanaf 2 januari start het voor nu naamloze membership waar je hier voor kunt aanmelden. De eerste krijg je van mij en tijdens de sessie kun je voelen JA! Ik wil meer!

Meld je hieronder aan! 

Schrijf je in voor de voor maandelijkse wijsheid !

Leave A Comment