Rebelicious

Ben jij zo een vrouw en moeder die zich steeds verontschuldigd voor alles?

Sorry dat mijn kind druk is?! Sorry dat ik laat ben?! Sorry dat ik er niet fris uitzie?! Sorry dat ik niet genoeg energie heb om naar je sizzles te luisteren?! Sorry dat ik bloed?! Sorry dat ik mijn kind al tig jaar borstvoeding geef?!! Sorry dat ik een vrouw ben!! SORRY!!!


Ik heb niks met regels om heel eerlijk te zijn en ik heb het weer geprobeerd een tijdje, maar voor mij werkt het niet. Wanneer wij vrouw willen en kunnen zijn zullen we een (quantum) shift moeten maken. Die alleen wij kunnen maken zoals vrouwen dit kunnen. Op een diep celniveau jezelf toe te staan om jezelf te laten zien, om jezelf uit te spreken en om jou verbinding met jezelf en god te herstellen.

Het verwilderen van kop tot teen en je denken. Wie zegt dat je een bh aan moet? Knellende hoge hakken die niet goed zijn voor je knieën en heupen. Je hoofd en je gedrag hoe een vrouw zich zou moeten gedragen. Het is een proces waar je vele middelvingers ala Annie McBeal scenario’s in je hoofd voor moet opsteken. Waar je een oprechte JA! Tegen jezelf zegt waardoor je Nee super serieus is… 🦹‍♀️

Het versimpelen van je rituelen, methodes en je leven. Want wie heeft er nu oprecht zin om 60 uur per week te werken met stress waardoor je hormonen overhoop liggen. Terwijl je meer bereikt met in flow te leven. Niet te verwarren met je pet ernaar te gooien. Een strategie die er is voor jou als vrouw met voldoende rust. 🌱😁💦

Wanneer je jezelf van allerlei niet werkende programma’s/paradigma’s heb bevrijdt dan opent zich een wereld van verwondering. Een simpel leven zonder poespas en ontzettend bevredigend op alle gebieden.

Mijn innerlijke rebel begint na een slapende periode wakker te worden. De regels werken althans niet voor mij en ik denk voor velen niet. Een groot gedeelte van ons vrouwen/moeders zijn op zoek naar andere en nieuwe wegen om onszelf te doen laten groeien, onze innerlijke kracht naar buiten te laten komen en voor onze kinderen een nieuwe wereld te bouwen. En het gebeurt al! Of je nu zelf wel of geen kinderen heb.

Hoe is het met jou rebellie?

Schrijf je in voor de inspiratiemail!