Over Mij

Mijn pad naar zelfliefde

Ontmoet Michelle Donkersloot, ook wel bekend als ‘Michelle Doet’, gespecialiseerd in het aanbieden van holistische gezondheids- en welzijnsdiensten met een focus op persoonlijke groei en innerlijke harmonie.

Mijn verhaal
In 2009 ontving ik een ingrijpend ‘geschenk’: mijn burn-out eind dat jaar, een keerpunt dat plaatsvond toen ik 26 jaar oud was. Dit moment heeft een significante invloed gehad op mijn levenspad en carrière. Ik was destijds zo ontzettend ziek dat niets meer aan mij functioneerde. Het werd tijd om een ‘strijdplan’ te ontwikkelen.

Vastberadenheid en commitment
Met vastberadenheid heb ik mijn leven volledig heropgebouwd en ben ik het spirituele pad opgegaan, een reis die mijn bestaan ingrijpend heeft veranderd. Gedurende de afgelopen jaren heb ik mezelf als een experiment beschouwd, waarbij ik een combinatie van wetenschappelijke kennis en de wijsheid van inheemse volkeren over de hele wereld heb toegepast. De weg van het hart en zelfliefde is een diepgaande weg met schaduwwerk.

Ik heb talloze methoden uitgeprobeerd en kan je verzekeren dat wat ik doe niet zweverig is. Ik sta met beide benen stevig op de aarde, het liefst nog op blote voeten!

Op eigen kracht
Ik heb geleerd om in mijn eigen kracht te staan, om in het hier en nu te blijven en volledig aanwezig te zijn. Ik heb de vaardigheid ontwikkeld om mijn geest onder controle te houden, fysieke kracht op te bouwen, en mezelf te voeden met hoogwaardige, bij voorkeur zelf gekweekte, groenten en (grasgevoerd)vlees van de boer!

Kracht van zelfzorg
Een vraag die ik vaak krijg, is: ‘Hoe doe je dat?’ gevolgd door: ‘Hoe werkt dit?’ en ‘Welke handvatten zijn hiervoor nodig? Het allerbelangrijkste wat ik in de afgelopen 14 jaar heb geleerd, is het belang van uitstekende zelfzorg, gebaseerd op vier fundamentele beginselen: Adem/Meditatie, Voeding, Beweging en Positief Denken. Het vijfde essentiële beginsel omvat de spirituele dimensie van je Ziel.

Praktische Methodiek voor Iedereen
De methodiek die ik heb ontwikkeld is uiterst praktisch en toegankelijk voor iedereen die toegewijd en gedisciplineerd is, en die er volledig voor durft te gaan. Wie zich hieraan committeert, zal opmerkelijke sprongen maken op elk gebied van het leven!

Authentiek Voorleven
Ik zal nooit iets adviseren wat ik zelf niet heb ervaren of op zijn minst heb uitgeprobeerd. De meeste methoden die ik aanbeveel, gebruik ik zelf nog dagelijks!

Specialisatie in Holistische Vrouwengezondheid
In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in holistische vrouwengezondheid, waarbij ik oude wijsheid combineer met nieuwe inzichten.

Voorleven vind ik belangrijk
Voor mij is het van essentieel belang om datgene wat ik zelf meegeef aan anderen om dit zelf te belichamen en voortdurend te blijven leren.

Practice what you teach and keep on learning!