Privacyverklaring

Privacyverklaring

Michelle Doet// Medicine for the Soul



Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website michelled.nl en bij het afnemen van diensten en producten van Michelle Doet laat je (persoons)gegevens achter.

Michelle vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld een e-book of uitnodiging voor een online training te kunnen sturen; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens Michelle Doet verwerkt, hangt af van je gebruik op de website . Hierbij kun je denken aan het reageren blogartikelen of het aanvragen van een gratis product.

– voornaam
– achternaam
– mailadres
– telefoonnummer
– adresgegevens
– bankrekeningnummer
– inloggegevens
– technische gegevens zoals MAC-adres en zogeheten
identifiers in cookies
– persoonlijke informatie die je vrijwillig deelt in een reactie op een blogartikel, via het contactformulier of een ander formulier

Doeleinden

Michelle Doet verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

– zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
– om je te kunnen bellen of mailen wanneer nodig of om je antwoord op je vraag te kunnen geven
– om jou te informeren over wijzigingen van producten en diensten
– voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (en elke mail bevat een uitschrijflink)
– om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren

Michelle Doet is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting mocht je een product aanschaffen.

 

Bewaartermijn

Michelle Doet bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 1 maand in het systeem staan. Websitedata zijn maximaal 24 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat deze data geanonimiseerd worden opgeslagen.

Voor de administratie geldt de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.

Persoonsgegevens delen met derden

Michelle Doet verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt het bedrijf gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Cookies en profilering

Een cookie is een klein informatiebestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Michelle Doet gebruikt functionele, analytische en marketing cookies.

Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan Michelle jou gerichtere content sturen en beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht.

Bij jouw eerste bezoek aan michelled.nl ben je geïnformeerd over de cookies die Michelle Doet gebruikt en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een cookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.

>> Je kan je toestemming op de cookie-pagina altijd aanpassen of intrekken. Op die pagina staat ook het volledige overzicht met de cookies die Michelle Doet gebruikt. Hier alleen een korte toelichting.

Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Michelle Doet hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. In theorie is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over iemand te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Mailchimp

Michelle Doet gebruikt Mailchimp voor het versturen van e-mails. Als je bijv. een e-book aanvraagt, komen je gegevens terecht bij deze externe partij.

Social media

Je kan eenvoudig berichten van michelled.nl delen. Social share buttons werken met cookies. Michelle Doet heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen.
Wil je weten hoe zij omgaan met gegevens, bekijk de privacy policy van Facebook | Twitter | LinkedIn | Instagram

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden, stuur dan een e-mail.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info[at]michelled.nl

Beveiliging

Met up-to-date beveiligingsmaatregelen beperkt Michelle Doet de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Michelle Doet

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Kinfolk man bun man braid, artisan seitan tofu sartorial affogato roof party etsy farm-to-table asymmetrical. Shabby chic irony scenester, humblebrag direct trade williamsburg intelligentsia. Bitters pork belly everyday.

Winkelmand