Waterproof Free Flow Blanket, Sexdeken sexblanket intieme deken

Pre-Order Free Flow Blanket (waterproof) 1.5m x 2m

Ontketen het genot met de Free Flow Blanket (waterproof)!

Welkom bij de pre-orderpagina voor de revolutionaire Free Flow Blanket. Dompel jezelf onder in een wereld van comfort en vrijheid, waar intieme momenten een nieuwe dimensie krijgen. EN geloof mij echt een andere intense dimensie!

Je kent het wel, je bent net lekker bezig en vervolgens moeten overal en nergens de handdoeken vandaan komen, de plasmatjes en dan kan het intieme sessie pas echt beginnen. Dit is zo een moodkiller! Dit kan beter! 

Waarom Free Flow Blanket?
De Free Flow Blanket is meer dan alleen een deken; het is een ervaring. Hier zijn enkele redenen waarom het jouw intieme momenten zal transformeren zonder zorgen voor lekkage:

Waterdicht & Ongehinderd Comfort
Geniet zonder zorgen van momenten zonder je zorgen te maken over lekken. Dit kan op het bed, de grond of de bank zijn. Je kunt het gebruiken voor intieme momenten, maar ook voor knoei kinderen op de bank of kinderen die net zindelijk worden.

Soepel en Zacht
Een streling voor de huid, ontworpen voor ultiem comfort en genot. Niet die ruwe handdoeken onder je bips, maar de zachtheid van de stof die sensueel doet aanvoelen. Je voelt je letterlijk fijn om jezelf helemaal te laten gaan!

Stijlvol Ontwerp
Een moderne toevoeging aan elke slaapkamer, doordrenkt met stijl en functionaliteit. Een must have voor in de slaapkamer.

MANNEN OPGELET!!
Mocht je fijn van bil willen je vrouw/vriendin geef haar dan een gevoel van luxe en comfort! Je spreidt het op het bed neer en de magie kan beginnen! Ze kan zich helemaal laten gaan zonder te denken aan knoeien als een super soaker! Doordat zij zich helemaal kan geven hoeft ze zich niet bezig te houden met het boodschappenlijstje in haar hoofd! Echt een toevoeging voor waar je het dan ook gebruiken wilt! 

Voor vrouwen! 
Of je nu alleen bent of met zijn twee het is zo fantastisch om deze deken in je bezit te hebben. Het geeft je ontzettend veel comfort en de ‘rommel’ is ook zo opgeruimd. Jezelf helemaal kunnen geven zonder na te denken is een moment dat je wilt ervaren! Geen verkooppraatje het is echt zo! Ook ideaal tijdens het freebleeden.! 

Durf jij de volgende te zijn die deze sensatie omarmt?

Hoe Werkt de Pre-order?

1. Kies je gewenste aantal Free Flow Blankets. 
2. Vul je gegevens in.
3. Bevestig je pre-order.

Doel: 35 Pre-orders

Help ns om de mijlpaal van 35 pre-orders te bereiken en maak de lancering van Free Flow Blanket onvergetelijk!

Bonus voor de Eerste 35 pre-orders van deze waterproofdeken!

De eerste 35 klanten ontvangen een verrassing bij hun waterproof Free Flow Blanket!

Reserveer jouw Free Flow Blanket Nu!

Voel de stroming van comfort en vrijheid.
Maak je pre-order vandaag nog!

Verwachte verzenddatum: Streefdatum voor 10 februari!
Zo niet dan geld terug!

Dank je wel voor het kiezen van Free Flow Blanket – waar comfort en vrijheid samenkomen!

 

REVIEW

Miranda: Maar echt.. dit is vrijheid. Zo anders! Mijn hoofd kon uit en mijn lijf ging nog meer aan. Mijn man kon het dus ook echt heel goed merken. ❤️🥰🔥

Schrijf je in voor de inspiratiemail!