Vrouwencirkel in Wognum

Uitnodiging laatste Wijze Vrouwencirkel van het seizoen.

Ik nodig je uit om Zondag 17 december in de Krachtstek te Wognum naar de Wijze Vrouwencirkel te komen: Een Magische Samenkomst voor Vrouwen!🌹


De laatste cirkel van het seizoen. Als ik voel wordt de energie een hele fijne zwoele avond pre-winter waarin wij het leven gaan vieren en onze magische krachten gaan ontdekken.

De intensiteit van samenzijn: terugkoppeling van genoten momenten
Iedere keer weer krijg ik terug van vrouwen hoe heerlijk ze hebben genoten van het samenzijn. En dat ze telkens weer verbaasd zijn over de intensiteit van het samen zijn. Je voelt de krachtige energie die met geen woord te omschrijven valt. Een bad van liefde en onder elkaar zijn.

Sisterhood voor geestelijke en spirituele gezondheid
Sisterhood is zo belangrijk voor onze geestelijke en spirituele gezondheid! 
Even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en rust vinden in een veilige ruimte. Samen lachen, huilen, en transformeren we, wat essentieel is voor emotioneel welzijn en functioneren.

Magie in Sisterhood: De Kracht van samen zijn
De vrouwencirkel is een magische plek waar we samen ademen, zingen, bidden, en delen. Hier ontstaat een helende kracht die diep reikt, zowel voor vertellers als luisteraars.

Leef vanuit waarheid, openheid, flow en zachtheid: Waarom Deelnemen?
In een wereld van waarheid, openheid, flow en zachtheid vind je de kracht om te stralen. Voel je welkom en verzeker jouw plek in deze betekenisvolle ervaring.

Belangrijk: annulering en kostenbewustzijn
Meld je 24 uur van tevoren af om kosten van €20 te voorkomen. Wees bewust van de energie en ruimte die we voor je reserveren, en sluit je aan bij deze magische reis naar sisterhood.

Betaling vindt plaats via product in webshop. Klik Hier.

Wanneer: Zondag 17 december
Tijd: Inloop 19.00 uur Start 19.30 max. tot 22.00 uur
Plaats: Wognum, de Krachtstek
Kosten: € 20 euro

We openen onszelf,
Luisteren met ons hart,
Wij zijn er voor onszelf,
Vanuit deze plek ontmoeten wij elkaar.

Tot gauw! ❤️

Schrijf je in voor de inspiratiemail!