De blogs die ik had willen schrijven

Blogs die ik had willen schrijven

Nog kort reflecterend op 2019 besefte ik mij dat ik stof had voor tientallen blogs die ik niet heb geschreven. Dit is een opsomming van titels en inzichten.

Terugkijkend op afgelopen jaar wie heb ik mogen begeleiden, welke inzichten heb ik gehad, welke persoonlijke ontwikkeling heb ik doorgemaakt en nog veel meer. Het was veel, leerzaam, leuk met af en toe even in de stretch.

De blogs die ik had willen schrijven  hier volgende de titels met de bijbehorende inzichten.

Hoe je jezelf niet verliest in je moederschap!
Schroef je zelfzorg op! Wees er heel serieus in en zet jezelf op nummer één! Maak tijd voor jezelf, VRAAG of iemand wil oppassen (zelfs wanneer het altijd beter kan 😉 ) LAAT LOS! Op alle fronten. Zorg voor jezelf d.m.v. Lichamelijke verzorging, maskers, haar borstelen, nagelverzorging, voetverzorging. En nog veel meer! Wat je ervoor terugkrijgt jezelf en je bent ZEN! Je voelt je in je kracht en niet geleefd.

Waarom het niet lukt om in beweging (of te sporten) te komen .Soms zul je eerst door geestelijke bagage moeten heen komen voordat je bij je intrinsieke motivatie komt. Soms kun je jezelf wel te dik of niet fit vinden. Het moet van je dokter of je partner spoort je aan wij hebben het dan over extrinsieke motivatie. Wat ik door de jaren heen gemerkt heb is dat wanneer je motivatie van binnen uit komt. Je een commitment kan opbrengen waar je JAWEL! tegen zegt. Het heeft dan zeker kans van slagen!

Op je blote voeten lopen waarom het zo bevrijdend en gezond is!
Ik loop al jaren op blote voeten, maar toch had ik na mijn zwangerschap nog steeds last van bekkenklachten. Vooral wanneer ik net schoenen aan heb gehad. Zowel tijdens mijn training als daarbuiten ben ik op Barefootschoenen gaan lopen. Mijn voeten trainen, mijn bekkenbodemspieren versterken en het lopen op barefootschoenen of geen schoenen heeft ervoor gezorgd dat ik nu een pijn/klachten vrij lichaam heb. Zelfs het sporten op blote voeten schoenen is een bevrijding!

Intermittent vasten. Het verschil tussen het spirituele doel en het gezondheidsdoel.
Of moet ik zeggen een combinatie van deze twee. In het begin zo een vijf jaar geleden toen ik begon met vasten was het doel niet alleen maar mijn gezondheid te verbeteren, maar ook mijn spirituele kanaal te openen en op te schonen. Het vasten deed ik als kuur, met supplementen ter aanvulling en opschoning. Nu een jaar trainen en IF maakt het deel uit van mijn levensstijl en heb ik zo nu en dan een kleine pauze. Hoewel het beter voelt om mijn ontbijt uit te stellen. Zelfs mijn trainingsprestaties zijn er beter op geworden. Wellicht dat ik deze blog alsnog zal schrijven. Teveel voordelen!

Wees je eigen leider!!!
Ik zei een tijd geleden over de tijd dat de GURU zal vallen. Dat wanneer mensen niet transparant zijn deze sluiers gaan vallen. Het is heel belangrijk om een zuivere intentie te hebben. Ik heb gebroken met mijn teacher. Het voelde niet zuiver meer en ik voelde dat mijn innerlijke leider gezien, gehoord en gevoeld moest worden door MIJ! Ik gaf gehoor aan de stem van mijn hart en sindsdien ben ik VRIJ en volg ik het leven in FLOW. Ik word nu geleid doordat ik mijn eigen leider ben geworden. Mijn gaves zijn krachtiger geworden en mijn innerlijke kompas zuiverder. Kortom wees niet bang om je eigen LEIDER te zijn en je te verbinden met je innerlijke licht en kracht! Degene die mij kennen weten dat ik altijd weer van het podium af stap omdat leren een wisselwerking is. Een flow tussen twee mensen. Elkaar ondersteunen en opbouwend zijn niet afbrekend.

Al met al ik had zovele blogs willen schrijven, maar met zo een heerlijke Wilde Bras om mij heen is heb ik nog niet de rust gevonden om te schrijven. Wellicht dit jaar. Wie weet.. Of ik ga vloggen en podcast maken. Wie weet!

Michelle

 

 

P.s. De agenda is weer open voor een sjamanistisch consult en 1 op 1 coaching. Ik leer je om in verbinding met jezelf te staan en goed voor je ziel te zorgen!

Ik wil meer informatie

over coaching of een consult

Wil je meer informatie over de coaching stuur dan een bericht!
We plannen dan een gesprek in om te kijken of er een klik is!

Of meld je aan voor de inspiratie mail die ik zo nu en dan verstuur.

Hou mij op de hoogte!

Michelle Doet

Michelle Donkersloot

Medicijnvrouw || Holistisch Vitaliteits coach

0

Leave a Reply

Winkelmand

loader