De Wilde Vrouw als commercieel product

De Wilde Vrouw als commercieel product

De wilde vrouw is geen concept om geld mee te verdienen. Dat is een concept van het patriarchaat en komt uit het koloniale tijdperk om vrouwen uit te buiten en af te snijden van hun wilde natuur.

De wild vrouw is een magisch wezen die begrijpt wat onder, boven en alles er tussen in is. Zij huist in iedere vrouw.

De Wilde Vrouw wordt je wanneer je op je keukenvloer ligt te huilen omdat je het niet meer weet. Je wordt haar wanneer je in de donkere diepte wordt geworpen en jezelf opnieuw uitvindt.

Je voelt haar roepen diep binnen in je. Laat los wat je niet langer meer dient. Het is geen glamour, het is een verwilderingsproces. Alles wat je wist, wordt uitgewist het past niet meer. Je krijgt een diepgaande transformatie. Je kan haar niet maken het overkomt je! Absolute overgave aan wat zich aandient.

Je zegt het niet, je bent het. Je ziet het aan de vrouwen die haar hebben gevonden. Je ziet het in hun ogen, je ziet het aan hun lichamen, je ziet het aan hun dans, je hoort het aan hun stem. Je voelt het! Je voelt het wanneer je een wilde vrouw ontmoet.

Ze maakt een diepe indruk op je en activeert je om hetzelfde te doen. Terugkeren naar je wilde zelf. Vele zijn bang om haar te ontmoeten. Je hebt er een dosis moed voor nodig.

Je hoeft het niet te exploiteren op de socials. Soms voelt het voor mij als het prostitueren van jezelf kijk mij eens wild zijn. Het is een intiem en heiligproces wat voor jou bestemd is. Iets wat je deelt met gelijkgestemde sisters.

Niets meer en niets minder.

Nee, het is te commercialiseren.

Het is een heilig pad wat je bewandelt en wat bij het leven hoort. Begrijp dat de informatie in je cellen opgeslagen.

Verbind je met je innerlijke bron!

Dit kun jij zelf.

Remember

Reconnect

Reintegrate

Reclaim

Verstil en je zult je innerlijke stem horen die je ernaar toe leidt.Schrijf je in voor de inspiratiemail!