Het woord k.u.t. is een krachtig woord!

Het woord k.u.t. is een krachtig woord!
Vooral als wij leren dit toe te eigenen!

Ik verzon dit.
Krachtig
Uniek
Trots

Dat is wat wij meer mogen worden op het orgaan, onszelf en anders wat erbij komt kijken.

Toen ik in een meeting zat met @tibor.nl die zei: ‘Michelle je doet gewoon k.u.t.zaken!’ Klopte dit als een bus, maar om dit nou zo te marketen oempffff error!

Toen kwam mijn vriendin met de titel van mijn boek ‘Serieuze Magie voor K*tzaken’ en mijn ondertitel ‘De kracht van je cyclus, een vergeten wijsheid.

Tja.. Als je mij kent weet je dat ik heel serieus ben met een dosis humor. Want zeg nou eerlijk! Als je met krampen op de bank ligt voel je je ook k.u.t., maar als ik je vertel dat dit niet zo hoeft te zijn is er niemand die mij gelooft.

Toch heb ik na jaren en tientallen vrouwen van hun k.u.t.zaken afgeholpen en die van mijzelf een boekgeschreven. Noem het een handleiding!

Hierin verken ik niet alleen het vrouwelijke lichamelijke veld, maar ook die van de vrouwelijke psyche en onze Spirit. Wat zijn onze diepste verlangens EN wat maakt nou toch dat wij niet geheel flowen!

Het is tijd dat wij vrouwen gaan beseffen dat wij krachtige wezens zijn die de k.u.t. omarmen.

En tja kennelijk mag een biljartvereniging wel Krijt, Uw, Topje heten.. Maar ons vrouwenzaken worden onder het tapijt geschoven.

Laat je horen, Maak deel uit van de beweging en doe jou pre-order via de link in bio! Zo komt dit boek er en kunnen wij samen duizenden vrouwen helpen en de overgrote k.u.t.problemen de wereld uithelpen!

Ik kan dit niet alleen! Ik heb je hulp nodig!
Doneer via hier! 

❤️🔥

Schrijf je in voor de inspiratiemail!