Moederschap en seksualiteit deel 2

Seksuele energie is creatie, jou innerlijke batterij.

Jeej! De fase is aangebroken waar je kind van je boob af is, het kan al van alles en is minder afhankelijk van jou, je bent meer of minder herstelt en je voelt je weer enigszins jezelf en je hebt je lichaam weer voor jezelf.

Moederschap gaat niet over rozen, het is af en toe een slagveld (geef eerlijk toe) om vervolgens weer een tijd in vrede te leven en vervolgens de hele cyclus weer opnieuw te beleven. Kinderen zijn net als ons soevereine wezens met een eigen wil en persoonlijke groei met de daarbij behorende errors. Het gaat vooral om hoe goed jij voor jezelf zorgt waardoor het moederschap ook een stuk makkelijker wordt.

Afgesloten zijn van jezelf
De meeste vrouwen zijn volledig van hun cyclus afgesloten waardoor ze niet optimaal kan thriven op alle gebieden van het leven. Ik zie zoveel vrouwen die zich volledig uitgewoond en uitgeput laten worden door hun gezinsleven, werk en vriendinnen. Ze bezwijken onder de druk van buiten af terwijl de kracht binnen in zit.

Het vrouwenleven gaat om chaos, destructie, dood en wedergeboorte. Het is een continue flow hiervan. Je cyclus gaat en komt net als de eb en vloed. Met deze nieuwe fase die is aangebroken in je leven heb je de kans om deze wedergeboorte te rocken als vrije vrouw die het leven bouwt ipv uitgeleefd en gewoond te worden zoals het zogenaamd zou horen.

Jezelf op nummer één zetten
Je hoeft niet constant aan te staan voor je kinderen, man, partner of je werkgever. Wij zijn bronnen van oneindige energie die we moeten kickstarten door oude paradigma’s los te laten. Volgens de maatschappij en dat blijkt vooral hoe er over en tegen ons gesproken wordt en hoe de maatschappij is ingedeeld voor vrouwen en moeders zijn wij slechts baarmachines die vooral hun mond moeten houden. De vraag aan jou ga je hiermee akkoord? Of ga je het pad van zelfbevrijding bewandelen om geïnspireerd en creërend het leven door te gaan. Want wij worden gevoed met denk- en gedragspatronen zoals een vrouw zou moeten zijn. Getemd en gehoorzaam deze tijd is VOORBIJ!

ReWild
Het stappen plan Remember, Rewild, Reconnect en Reclaim de roots van je vrouw zijn! Verbind je met je wilde Spirit. Wij zijn creatrixes, wij creëren, wij maken of het nu een baby is of een project, een kunstproject, een tuin, het bakken van een taart, cake of brood. Je levensenergie is wat je creatief maakt, het maakt dat je het leven in volle glorie aan kan. En ja het is niet alleen maar zonneschijn, we hebben naast dat we moeder zijn ook nog onze eigen persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei wat ook tijd, energie en liefde kost. Je innerlijke warrior mag wakker worden, je innerlijke lover, je innerlijk wilde vrouw.

Pak de regie terug en ga naar binnen. Ga op onderzoek uit wat jij nodig hebt op het moment. Ga op onderzoek uit waar jij naar verlangt en honger naar hebt. Want jij hebt de sleutel naar jou eigen kuisheidsgordel die na het baren jezelf omdoet of laat om doen. Moeders zijn niet seksueel ondanks de tatoeage op je gezicht (lees kind).

Ik wil dat je honger hebt naar (zelf)liefde, zelfzorg, het leven, creativiteit, sacred seks. Er zijn een miljoenen manier om jezelf aan te raken om je levensvuur aan te wakkeren. Kook het eten dat je lekker vind, RUST voldoende, ga wandelen, zing, dans, maak plezier, maak dat schilderij ga DOEN! Kom in de actie.

Zelfzorg
Ontzeg jezelf geen rust omdat je van jezelf altijd moet aanstaan. Jij bent het waard om 5/10/15 of langere orgasmes te ervaren waardoor je levensenergie steeds meer en meer wordt. Neem je ruimte in net als je kind en je man/partner dat doet. Ga die cursus doen waar je hart sneller van gaat kloppen of neem de tijd om dat boek te lezen wat je al zolang op de kast hebt staan. Geloof mij dat je levensenergie en je seksuele energie weer met sprongen op niveau is.

Wat heb jij NU nodig om optimaal te thriven?!

Niet als trend of populaire termen. Nee de echte aardse deal.