Flow Magic Lente

Flow Magic Lente

Na twee seizoenen Flow Magic voelt alles in mijn lijf dat deze lente editie je gaat wakker sidderen. Ongegeneerd jezelf zijn en compleet aangaan! Mits je jezelf dat toestaat. In verbinding met jezelf en stevig met twee benen op de aarde. Gegrond en je energetisch openen. Geen valse spiritualiteit of vals licht.

Ik ben mens, vrouw en moeder.
Wanneer ik voor mijn innerlijke zelf zorg zie ik dit terug in hoe ik het moederschap bedrijf. Geen gegil, frustraties enzovoort. Mijn lont is lang en ik heb geduld. Ja, eerlijkheid, iedere vrouw komt tot een moment dat je jezelf voorbij rent of net tegen die grens aan hikt. Vooral in dit soort tijdlijnen waar de buitenwereld jou (of je gezinsleven) binnenwereld wreed kan verstoren.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, schrijven en doen. Het gaat erom in het leven dat je meesterschap gaat ervaren. Meesterschap van jezelf. Van Homo Sapien naar Homo Luminous. In een wereld waar de vrouwelijke principes er (haast) niet mogen zijn Leven/Dood/Leven een cyclus die iedere maand in je vruchtbare leven terug komt. De archetypische dood. Ultiem loslaten!

Tijdens Flow Magic vul ik je medicijnbuidel met diverse rituelen, visualisaties en technieken en meer. Vele verafschuwen de Sisterhood echter heeft Sisterhood vele gezichten. De focus ligt vooral op DOEN, DOEN, DOEN en innerlijke groei. En een groep gelijkgestemden vrouwen die als spiegel dienen.

Ben je er klaar voor? Voel je een JA vanuit je hart? Ben je er klaar voor om je te ontdoen van patronen die je weerhouden om te gaan staan voor wie je bent? Ben je klaar om meer energie en Flow in je leven te ervaren? Voel je meer dan welkom! Bij aanmelding begint de voorpret gelijk.

In zes bijeenkomsten onder mijn leiding ga je met jezelf aan slag. Je leert zoveel dat ik dit hier niet kan neertikken. Ik werk vanuit o.a. De natuurreligies waaronder sjamanisme. Iedere vrouw is welkom. Sinds ik moeder ben heb ik mijn befaamde technieken moederschap proof gemaakt. Want je hebt nu eenmaal niet de tijd om uren lang te mijmeren, te schrijven, te mediteren. Leren hoe je van je hoogsensitiviteit een kracht te maken? Of je Spritiuele gaves te finetunen of wakker te maken.

Voordat je JA zegt voel of je hier ECHT klaar voor bent want ik ga zonder zelfcensuur Flow Magic Lente begeleiden. Het word intens en krachtig!

Ik ontmoet je graag!

 

Flow magic start 11 gebruari – 28 maart 2021
Kosten vanaf €127,- , € 177,- of Xtra
Duur: +/- 8 weken, twee maancyclusen 6 bijeenkomsten en meer.

 

Harte groet, Michelle

Ik wil meer informatie over Flow Magic

Hou mij op de hoogte!

Michelle Doet || Medicine for the Soul

Michelle Donkersloot

0

Leave a Reply

Winkelmand

loader