Het geschenk van het vrouwelijke

Eerlijkheid in onszelf geeft ons een goed gevoel. Hierdoor groeit ons persoonlijke integriteit. Het doet ons groeien en ontwikkelen. Wij kunnen niet van andere verwachten hetzelfde te doen als dat wij doen. Wij zijn allemaal soevereine wezens met een eigen energie veld en eigen denk- en gedragspatronen. Je kunt niet verwachten dat anderen precies weten wat jij nodig hebt of wat je van hen wilt. Het is niet eerlijk tegenover de ander dat men jou regels zou moeten volgen.

In deze tijd ‘lijkt’ het alsof wij ons totale soevereine persoon kunnen zijn welke geaardheid en met welke kleur dan ook. Niets is minder waar. Waar de afscheiding zit, zit hem dat er in het politieke klimaat steeds weer voor verdeeldheid gekozen wordt. Dat er verwarring geschept wordt zodat men zijn eigen visie projecteert zonder er bij na te gaan dat het de ander ‘pijn’ zou kunnen doen. Een geloof (of welke geloofswaarheid dan ook) tot ware verheffen en de andere bestempelen als onwaar is nog steeds de belangrijkste oorzaak van de destructiviteit die er nu heerst. Vanuit hier worden diverse keuzes voor en over anderen gemaakt.

Wat nu als wij vanuit het vrouwelijke principe gaan handelen en wij brengen dit geschenk in de praktijk en ieder mens zijn/haar eigen keuzes te laten maken. Dat wij ze een weg laten bewandelen die bij hun unieke persoonlijkheid past met welke lering dan ook! Wij geven zelf de verantwoordelijkheid terug aan de mens maar eerst zullen wij het kind moeten leren hoe deze verantwoordelijkheid te cultiveren,.

Wanneer kinderen wordt toegestaan vaardigheden te ontwikkelen en te handelen vanuit hun eigen integriteit krijgen ze zelfvertrouwen. De zuiverheid van het liefhebbende vrouwelijke is gebaseerd op leiding zonder dwang waarbij duidelijke grenzen aangegeven worden en tegelijkertijd wordt gezorgd voor een vruchtbare bodem waarin de zaden van potentie zich goed kunnen ontwikkelen.

Iedereen heeft de potentie in zich te ontwikkelen tot een liefhebbend, zuiver mens. Om hier naar toe te kunnen groeien zullen we het mannelijke en het vrouwelijke in onszelf niet langer gescheiden houden anders wordt het onmogelijk ons persoonlijke visioen te worden.

Onze grootste potentie wordt beschikbaar wanneer wij gaan vergeven. Vergeven is de brug over de afgrond van onze verwondingen. Hoe meer gaven en bekwaamheden wij ontwikkelen hoe meer LICHT wij met anderen kunnen delen.

De tijd is nog nooit zo vruchtbaar geweest. De dromen van de mensheid hebben zich genesteld in harten waar geen oude pijn meer aanwezig is. Ze willen het levende visioenen worden van leven, eenheid en gelijkheid voor eeuwig.

Ik wil je uitnodigen om op zoek te gaan naar het vrouwelijke principe in jezelf. Om vrouwenmedicijn op nieuw te integreren in je leven in de vorm van rust en zelfzorg. Ik wil je uitnodigen een balans te zoeken tussen je innerlijke man en vrouw. Zowel als man als vrouw hier op aarde.

Verbind je met bron, jezelf en anderen.

De reis is zo ontzettend mooi!

Ik groet je vanuit mijn hart met heel veel licht!

Michelle Doet

Michelle Donkersloot

Leave A Comment