Ontdek de Nieuwe Educatieve Lessen van Michelle Doet

Bij Michelle Doet zijn we verheugd om onze nieuwe reeks educatieve lessen aan te kondigen, speciaal ontworpen om kinderen te inspireren en te laten groeien. Of je nu een ouder bent, werkt bij een brede school, of betrokken bent bij thuisonderwijs, deze lessen bieden unieke en waardevolle leerervaringen die kinderen helpen hun innerlijke licht te laten stralen. Lees verder om meer te ontdekken over onze vier kernprogramma’s: theater, fotografie, natuurlessen en seksuele voorlichting.

Theater: Verborgen Sterren

Theater is een krachtige manier om kinderen zelfvertrouwen te geven en hun creativiteit te stimuleren. Ons programma Verborgen Sterren biedt kinderen de kans om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Door middel van interactieve en speelse oefeningen leren ze zichzelf uit te drukken en samenwerken. Dit programma is perfect voor scholen die op zoek zijn naar dynamische en didactische theaterworkshops die kinderen inspireren.

Fotografie: Living Through Your Lens

Met Living Through Your Lens bieden we kinderen de kans om de wereld door hun eigen lens te bekijken. Deze fotografie lessen helpen kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen en hun unieke perspectief vast te leggen. Ze leren niet alleen technische vaardigheden, maar ook hoe ze verhalen kunnen vertellen door middel van beelden. Dit programma is ideaal voor brede scholen en ouders die kinderen willen helpen hun visuele en narratieve vaardigheden te versterken.

Natuurlessen: De Natuur Ben Jij!

De Natuur Ben Jij! is ontworpen om kinderen dichter bij de natuur te brengen. In deze lessen leren ze over de wereld om hen heen en ontdekken ze hun eigen plek daarin. Dit programma bevordert milieubewustzijn en waardering voor de natuur, wat essentieel is voor een duurzame toekomst. Perfect voor scholen en thuisonderwijsprogramma’s die waarde hechten aan milieueducatie.

Waarom kiezen voor Michelle Doet?

– Holistisch Perspectief: We richten ons op de volledige ontwikkeling van kinderen, zowel mentaal als emotioneel.

– Multie Inzetbaar: Onze lessen zijn geschikt voor een breed scala aan onderwijsinstellingen, van basisscholen tot thuisonderwijs.

– Specialist in Educatie: Met een achtergrond in agogiek en jarenlange ervaring, biedt Michelle kwalitatief hoogstaande educatieve programma’s.

– Bevlogen en Energiek: Michelle brengt positiviteit en enthousiasme in elke les, waardoor leren een feest wordt.

Sluit je aan bij de beweging

We nodigen scholen, brede scholen en ouders uit om samen met Michelle Doet kinderen te helpen hun innerlijke licht te laten stralen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze programma’s en hoe we kunnen samenwerken om kinderen te inspireren en te laten groeien.

Contact

Voor meer informatie of om een programma te boeken, neem contact op. We kijken ernaar uit om samen te werken en kinderen te helpen stralen!

Met onze nieuwe educatieve lessen biedt Michelle Doet een holistische en inspirerende leerervaring die kinderen helpt hun unieke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Laten we samen bouwen aan een stralende toekomst!