Soul Retrieval

Soul loss/ Retrieval

In de sjamanistische traditie is Soul Retrieval een bekende manier van helen. Wanneer je volgens westerse methodieken een Soul Retrieval doet kun je in de vele gevallen een deel van het trauma helen. Met een Soul Retrieval zoals vele indigenous mensen doen kun je de volledigheid bereiken. Wanneer je ervoor zorgt dat je wanneer je sterft je alle delen van je ziel mee neemt dan geef je dit niet door aan de volgende generatie. In dit leven gaat het erom dat je zo licht mogelijk de overgang maakt naar de volgende fase. Je lichaam blijft achter, maar je ziel gaat door.


Hoe ontstaat Soul Loss/Zielsverlies?

Bij een ernstige gebeurtenis, trauma of ongeluk kan een deel van je ziel versplinteren om je te beschermen. Wij spreken dan van ziels verlies of Soul Loss. In de westerse psychologie heet dit dissociëren. Da sjamaan of sjamanistische practicioner gaat in de benedenwereld op zoek naar je Zieldelen om ze vervolgens weer in je systeem te brengen.

Het terughalen van de zieldelen uit de niet alledaagse werkelijkheid zorgt dat de ziel herstelt. Je krijgt je levenskracht terug. De symptomen van ziels verlies herken je door o.a. stress, depressie, allerlei soorten verslavingen, chronische problemen met je gezondheid, gevoel van zich afgesloten te voelen en meer… Een soulretrieval is niet bedoelt als complete healing het maakt deel uit van het grotere geheel. Het draagt wel bij dat je proces naar zelfontwikkeling vollediger word.

Zelf ervaren? 

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze reis heb mogen leren en deze aan andere mag aanbieden. Tijdens het Back on Track traject is dit vrijwel het eerste wat ik bij mijn klant doe om het traject soepeler (wel intens) te laten verlopen, maar dat alle verandering een blijvende verandering is.

Ben je nieuwsgierig naar een Soulretrieval?
Deze reis is ook via een Soulsession te beleven.

<3

Michelle Doet

Michelle Donkersloot

Leave A Comment