Volle maan ritueel

Volle Maan  ritueel

Het leven flow binnen in en buiten ons. Verbonden met de natuur. Het leven is een creatieve kracht van het Goddelijke. De bron is onuitputtelijk. Van een steen, een bloem tot onze botten over zit een onafscheidelijke potentieel in vanuit de bron.

We hebben altijd toegang tot de creatie/Spirit.

Het leven komt in cycli alles is een oneindige cyclus. De cyclus van geboorte/leven en dood. De natuur is een cyclus net als de maan. De maan noemen de Native mensen Grandmother moon. De hekserij en andere natuur religie refereren aan haar als een Godin. Steeds meer vrouwen voelen zich aangetrokken tot de maan. Waarom dat weet men vaak niet. Vaak is het een intens verlangen naar iets wat je cellen zich herinneren.

Wij vrouwen zijn altijd gebonden geweest met de maan. Net zoals onze eigen innerlijke cyclus onze menstruatie hebben wij ons ritme van onze maan. Met de nieuwe maan (rust) is een ideale tijd om te menstrueren.

Dit maal is de volle maan aanbod.

Sta even stil bij waarom je je zo aangetrokken voelt tot de maan. Heeft ze een mysterieuze aantrekkingskracht. Voel je magie bij je zelf opkomen. Voel je vuur in je onderbuik?
Voel je je wild en krachtig? Ben je rusteloos maar je weet niet waarom?

Wat ik je in dit blog wil meegeven is dat als je ‘last’ heb van de maan je meestal zelf niet helemaal in balans bent. Het leren leven met je eigen ritme in combinatie van het hemellichaam de maan ontketend een magisch leven in balans. Je vrouwelijke krachten worden sterker en je komt steeds meer over jezelf te weten wanneer je het ritme van jezelf en de maan volgt.

Het leven van een vrouw en rituelen gaan hand in hand. Het is onze magie die vanuit onszelf komt die wij uiting geven. Je leven word voller en je spirituele helderheid word krachtiger.

Ik wil je uitnodigen om een klein, maar krachtig ritueel te doen.

Volle maan ritueel

Wat heb je nodig?
Kaarsen, papier, pen, iets te eten en te drinken, wierook, smudge..

De Volle maan is een krachtig moment om een ritueel te doen. Het kan groots door een vuur te maken en er rondom in je blote billen te dansen (grapje). Of heel klein en intiem of in een vrouwencirkel (waar vrouwen bijeenkomen, magie is wat er gebeurd).

Reinig jezelf of zorg ervoor dat je een douche heb genomen waar je jezelf heb schoongemaakt. Smeer jezelf lekker in met een lekker olie of bodylotion.

Centreer jezelf, zet een bescherm cirkel om je heen. Op een manier die bij jou past. Hekserij manier of de sjamanistische manier of een andere manier. Vraag om bescherming, roep je ancestors, gidsen, krachtdieren aan. En/of de windrichtingen. Steek één of meerder kaarsen aan. Steek wat incense aan en kom in de stemming. Misschien wil je eerst wat dansen of mediteren. Wanneer je hiermee klaar bent ga je naar het volgende onderdeel.

Schrijf op een papier wat je los wilt laten. Vouw het op en blaas de overige energie in het gevouwen papiertje met al je intentie. Hier is wel een waarschuwing bij nodig. Wees heel specifiek in wat je los wilt laten! Dit is pure magie! Kwantum Fysica is echt!

Wat je wilt aantrekken/manifesteren blaas je in een ROOS. Deze Roos zet je op je altaar en iedere keer als je er naar kijkt herinner je je intenties.

Sluit af bedank je Spirits.
Drink wat thee en eet iets lekkers om jezelf te gronden.
Geniet van het loslaten, voel je emoties, voel je kracht, voel je licht.
Voel jou.

Enjoy de volle maan!

Ik vind het zelf iedere keer weer een magisch moment.

Laat mij weten wat je ervan vind op Instagram en/of deel dit artikel met anderen vrouwen.

Warme harte groet,

Michelle

Flow Magic begint weer!

Leer meer over leven met de maan

Op 19 september begint Flow Magic weer.
Wil je meer weten?
Of je aanmelden klik dan hier

Volle manen in 2020 met bijbehorende thema’s

01. 10 jan 2020 20:22 uur
Maan van de Langste nacht – reiniging
02. 09 feb 2020  08:34 uur
IJsmaan – diepgang
03. 09 mrt 2020  18:49 uur
Sneeuwmaan – kiemkracht
04. 08 apr 2020  04:36 uur
Maan van de Dood – bescherming
05. 07 mei 2020  12:46 uur
Maan van het Ontwaken – wedergeboorte
06. 05 jun 2020  21:14 uur
Grasmaan – groei
07. 05 jul 2020  06:46 uur
Plantmaan – bestemming
08. 03 aug 2020  18:00 uur
Maan van de Roos – offer
09. 02 sep 2020  07:23 uur
Maan van het Weerlicht – wijsheid
10. 01 okt 2020  23:06 uur
Oogstmaan – onsterfelijkheid
11. 31 okt 2020  15:50 uur
Jachtmaan – transformatie
12. 30 nov 2020  10:31 uur
Bloedmaan – overleven
13. geen boommaan in 2020
Boommaan – loslaten
(volle maan tussen 10 en 20 december)
01. 30 dec 2020 04:29 uur
Maan van de Langste nacht – reiniging

Hou mij op de hoogte!

Michelle Doet || Medicine for the Soul

Michelle Donkersloot

0

Leave a Reply

Winkelmand

loader