De (archetypische) transformatie van meisje naar moeder/vrouw.

In het westen wordt er te weinig stilgestaan bij de inwijdingen die bij het leven horen. Een heel belangrijke is de overgang van meisje naar moeder ongeacht of je fysiek een kind baart!

Het hoort bij het volwassen worden van de vrouw. Je wort wijzer en rijper met alle wijsheden van het leven. Je maakt een energetische groei door waar in je van meisje naar moeder je projecten, werk en andere dingen baart. Je bent een creatrix die intune met haar baarmoeder creëert. Nogmaals ongeacht of je fysiek baart of niet.

Baar je fysiek een kind ter grote van een watermeloen uit je yoni dan verandert er zoveel fysiek. Je hele energie, je lichaam je gezicht (en je poenie) zullen NOOIT MEER hetzelfde zijn.

Wanneer wij stilstaan bij de deze transformatie/inwijding weet ik zeker dat wij vrouwen veel meer in hun kracht zullen zijn. Bewuste conceptie, zwangerschap, bevalling en de periode erna! In community samen of een groep vrouwen die de vrouw in deze nieuwe fase verwelkomen! Maak het makkelijker met dit nieuwe gestalte! Met prachtige rituelen om de overgang te bekrachtigen zoals de rebozo ceremonie.

Hoe heb jij de transformatie van meisje naar moeder/vrouw ervaren? 👇🌹❤

Foto: Uit mijn meisjes fase als fotograaf. Ik was ongeveer 27\28 jaar. Ik zat al in transitie naar moeder.