De ongevoelige poes!Heb ik je aandacht? Goed zo! Lees vooral even verder.
Of je nu ooit een kind hebt gebaard of nog een strakke yoni in beheer heb. Hoeveel vrouwen hebben niet zo een trilstaaf ergens verstopt liggen. Even stoom afblazen en binnen een minuutje klaarkomen! Woohoo! wat een plezier!

Als ik je vertel dat het anders kan! Veel meer gevoel in je yoni, diepere orgasmes die ook veel langer duren, eventueel ejaculeren en veel meer levensenergie en jezelf emotioneel/spiritueel opruimen gedurende de pleasure sessie. Het kan!

Nu wil ik niet gelijk hier alles uit de doeken doen want ik vind dat wij vrouwen nog iets mysterieus mogen behouden en sommige dingen zijn echt alleen voor vrouwen ogen en oren bestemd.. De sacred way van selfpleasure. 💦💦💦

Ik wil via deze weg je laten weten dat er zoveel mogelijk is. Er zijn nog vele vrouwen die niet kunnen klaarkomen, die droog zijn, die pijn hebben bij het vrijen, die zich niet kunnen overgeven aan hun lover/partner, die door religieuze overtuiging heel veel seksuele taboes met zich mee dragen. Of die wel willen maar niks tot nauwelijks iets voelen.

Hoewel ik deze post met humor begon wil ik toch benadrukken dat er nog genoeg werk aan de winkel is voor zowel man als vrouw. Dat wij meer mogen leren genieten van onszelf en elkaar. Er is nog genoeg te ontdekken. Wat dat betreft staat de Oosterse cultuur veel meer stil bij het cultiveren van levensenergie.

Wil je het e-book of een glazen wand aanschaffen kijk dan in de webshop.

Waar loop jij tegenaan op seksueel gebied?

Schrijf je in voor de inspiratiemail!