Michelle Doet || Holistische vrouwengezondheid

Met trots lanceer ik de pleasure wand lijn voor onder andere yoni de-armouring ofwel yoni ontwapening. Een intieme manier van zelfzorg die hoognodig is in de holistische aanpak van vrouwengezondheid op het fysieke, mentale en spirituele vlak.

Holistische vrouwengezondheid
Wellicht zag je het niet aankomen of juist wel. Ik maak een shift naar holistische vrouwengezondheid en dan wel het hele spectrum. Waar ik mensen hielp met de verbinding terug te vinden met zichzelf op het gebied van adem/meditatie, beweging, voeding en mindset ben ik door de jaren heen gaan uitbreiden naar het Spirit werk.

Het werken met Spirit en aan de spirit van mensen biedt een heel scala aan verschillende soorten helingen, rituelen en ceremonies. Soms energetisch, dan weer fysiek en dan weer mentaal. Voor iedereen is er wel iets te vinden wat bij hem of haar past. Ik sluit mannen niet uit want als een man voelt dat ik hem kan helpen dan koester ik dit. De helingen zijn in de basis hetzelfde de uitwerking anders.

Het werk wat ik mag verrichten is van het hoofd een heel einde naar beneden gezakt. Ik doe wat er van mij op dit moment gevraagd wordt en de focus wordt nu dat vrouwen heel snel leren om los te laten en hun slapende innerlijke krachten gaan doen laten ontwaken.

Omarmen van jezelf
Het baarmoederwerk, menstruatie omarmen en yoni ontwapening zijn een krachtig startpunt van wat de algehele collectieve energie nu nodig heeft om een impact te gaan maken. Het lichtgrit is groots maar nog niet helemaal verbonden. Energetisch is er ook van alles gaande waar ik wel wat zicht op heb, maar je niet mee wil vermoeien.

Een nieuw product wat ik zelf ben gaan gebruiken begin vorig jaar is een ideaal hulpmiddel om je te verbinden met je sensuele zelf en je seksualiteit.

Het is een onderbelicht kind waar nog veel taboe op zit. Ja, we hebben vast allemaal een trilstaaf in de la liggen, maar dit zorgt ervoor dat je als vrouw minder gevoelig wordt. De zenuwuiteinden in je vagina worden gevoelloos waardoor je wellicht een hele korte climax hebt, maar niet helemaal bevredigend.

Na mijn bevalling kreeg ik een nieuw lichaam en werden alle lichaamssensaties anders. Het opnieuw ontdekken van mijn sensualiteit was een reis van rewilden en opnieuw mijn eigen definities maken van wat belangrijk is voor mij. Niet het valse beeld van mooie lingerie setjes en dan je partner verleiden.

Emancipatie van jezelf
Nee, integendeel. Sensualiteit is het leven ervaren op een dieper niveau. Het is het leven ervaren en het voelen in je yoni, je baarmoeder en in iedere cel. De lucht adem je in, maar de lucht wilt ook in jou. Sta even stil bij deze zin en herhaal hem langzaam. Net als het eten wat je eet. Jij eet, maar het eten wilt ook in jou. Intenser genieten van het leven, maar ook van jezelf.

De reden waarom ik zo hamer op zelfzorg, zelfliefde en zelfdoen is dat JIJ de enige bent die deze shift kan maken. Jij bent degene die je eigen keuzes maakt in jou leven.

Niet je partner, kind of overheid.

Het is tijd lieve vrouw,
Het is tijd om het heft in eigen hand te nemen en je leven als het nodig is een andere draai te geven. Eentje die vervuld is met interne sensaties, vuurwerk en genot.

Zelfs in deze tijd. Jij bent de baas over je eigen lichaam. Jij bepaalt. 

Je kan nergens heen behalve naar binnen.
Naar binnen in jezelf.


Ik wil je voorstellen aan de Sacred Serpent.
Een fantastische glazen pleasure wand wat je kan helpen om de pleasure met jezelf en in jezelf te hervinden. Je kunt deze tool gebruiken voor yoni de-armoring/ontwapening en voor pleasure. Ik ben oprecht fan en ik wil dat iedere vrouw dit is een keer ervaren heeft!

Je kunt jezelf helemaal opnieuw programmeren en opnieuw leren voelen en de verbinding met je hart en yoni herstellen. Het is een gevoel wat ik niet kan begrijpen behalve dat het een bepaalde sensatie is waar je meer van wilt en een uitnodiging om steeds meer te zakken in jezelf.

Om poorten in jezelf te openen en je ware kracht en genot te ervaren. Die is grootser dan je denkt! Die voelt grootser dan je denkt. Het is een goed bewaard geheim wat ik je wil laten ervaren.

Het is als vrouw bijna een must om deze band met jezelf te herstellen. Het is echter wel je eigen verantwoordelijkheid ondanks dat je nog zo tevreden bent met je huidige partner en seksleven.

Maak kennis met de Sacred Serpent.
De Sacred Serpent 1.0 heeft een glad bolvormig uiteinde voor stimulatie van de g-zone en een geribbelde punt voor vaginale massage. Een goed begin als je nieuw bent met deze vorm van zelfzorg!

De Sacred Serpent 2.0 heeft een grote geribbelde, eivormige kop met drie ribbels voor stimulatie van de G-zone en het andere uiteinde, een fijnere punt voor gerichte cervicale ontwapening, evenals meer uitgesproken geribbelde wervelingen voor plezier. Heel fijn voor G-spot orgasmes.

De Sacred Serpent 3.0 heeft een geribbelde, eivormige kop en is volledig strak met elegante punt voor de-armouring. Deze pleasure wand is ideaal voor mensen die worstelen met spanning in het bekkenbodem, vaginale beklemming of aandoeningen zoals vaginisme, wat een oncontroleerbare greep in de vagina is. Heel fijn als je bekkenbodemspanning hebt.

MATERIAAL
De glazen pleasure wand (dildo) is gemaakt van borosilicaatglas. Borosilicaatglas wordt ook wel gewoon hard glas genoemd. Dit wil niet zeggen dat het glas kan breken dat kan zeker wel! Dit glas is veilig om het lichaam in te brengen in tegenstelling tot siliconen. Het is een hardere glassoort wat een mengeling is van zout van boor (het element ‘borium’ en kiezelzuur. Het is lichter dan gewoon glas, maar desondanks sterker waarmee het een langere levensduur heeft dan regulier glas. Je kunt de pleasure wand koud of warm gebruiken.Geniet van het leven!
Jou leven!

Dikke knuffel groet,

Michelle

P.s. over dit onderwerp zal ik voornamelijk vanwege de censuur gaan communiceren via mijn inspiratiemail en mijn website! 

 

Klik op de afbeelding om naar de SHOP te gaan.

Leave A Comment