Michelle Doet

Mijn missie: Vrouwen ondersteunen op hun weg naar zelfheling en liefde d.m.v. holistische gezondheid.

Op mijn eigen authentieke manier met oude en nieuwe wijsheid. Met focus op baarmoedergezondheid en psychische gezondheid. Deze wisselwerking maakt dat vrouwen sneller heling en daardoor hun levensmissie en licht de nieuwe aarde dragen.

Wij vrouwen hebben ontzettend veel kracht en  geduld. Helaas in de huidige wereld worden we genoodzaakt om in onze mannelijke energie te vertoeven terwijl wij het best functioneren vanuit zachte kracht. 

De kracht van een vrouw wordt vaak geassocieerd met schoonheid en zachtmoedigheid, maar de waarheid is dat de kracht van een vrouw veel meer omvat. Echte kracht gaat over het vermogen om emotioneel, mentaal en spiritueel in balans te zijn en te groeien. Hieronder staan enkele manieren waarop vrouwen hun kracht kunnen versterken:

  1. Zelfvertrouwen: geloof in jezelf en je capaciteiten. Wees trots op wie je bent en wat je hebt bereikt.

  2. Empowerment: neem de regie over je eigen leven. Wees niet bang om beslissingen te nemen en sta op voor jezelf.

  3. Empathie: leer te luisteren naar anderen en begrijp hun perspectieven. Dit kan helpen bij het versterken van relaties en het verminderen van conflicten.

  4. Mentale kracht: blijf leren en groeien. Lees boeken, ga naar cursussen en leer nieuwe vaardigheden. Dit kan helpen bij het verhogen van zelfvertrouwen en zelfkennis.

  5. Spirituele kracht: zoek verbinding met iets groters dan jezelf. Dit kan helpen bij het verminderen van angst en het verhogen van innerlijke vrede.

  6. Fysieke kracht: houdt je lichaam gezond en sterk door regelmatig te bewegen en een gezonde levensstijl te behouden.

  7. Kracht in relaties: bouw gezonde relaties met familie, vrienden en partners. Dit kan helpen bij het verminderen van eenzaamheid en het verhogen van het gevoel van verbondenheid.

    Echte kracht gaat over het vermogen om te groeien en te veranderen, en het vermogen om tegenslagen te overwinnen. Het gaat om het vermogen om kwetsbaar te zijn en om hulp te vragen wanneer dat nodig is. Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen uniek is en dat er geen “juiste” manier is om kracht te verkrijgen. Het belangrijkste is om op zoek te gaan naar wat voor jou werkt.

Ik ben er voor je wanneer je een JA voelt om met mij samen te reizen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail!