Je vagina ontwapenen of wel Yoni De-armouring

Een van de meest transformerende handelingen die je kan uitvoeren voor je fysieke, mentale en spirituele en seksuele welzijn is yoni de-armouring.

D-wat???? Waar denk je aan als je aan woord ontwapenen hoort? Iets met een gewelddadige scene uit een film? Het leger of het ontmantelen van één of andere overvaller? Ontwapenen staat ook bekend als Yoni massage. Het is een proces dat gericht is op het opheffen van seksuele blokkade en het elimineren van gevoelloosheid en/of pijn in de vagina. Eenmaal ontwapend is je lichaam in staat om meer plezier, nattigheid en intense (langdurige) orgasmes te ervaren. En toegang te krijgen tot de echt intieme pleasure met onszelf en de ander die er voor ons bestemd is.

Wat is yoni de-armouring?
Je kunt yoni de-armouring zien als een diepe weefselmassage van het vaginale kanaal. Door te drukken op specifieke plaatsen waar spanningen en bobbeltjes zitten kun je door interne massage met de juiste druk en het stimuleren van deze plekken spirituele, emotionele en fysieke blokkades losmaken. Tijdens het ontwapeningsproces wordt de bloedtoevoer naar de seksuele weefsels verhoogd en worden de drukplekken vrijgegeven en geopend. Hierdoor start de genezing van het psychologische, fysieke en emotionele aspect van ons als mens. Er zijn al vele vrouwen je voorgegaan op het pad van bevrijding. yoni de-armouring is niet alleen een tool om meer nattigheid te ervaren. Het heeft een diepgaande werking op alle lagen van je ZIJN. Je zult je meer levendig voelen.

Je vagina kan droevig zijn of ontzettend strak.
Wanneer je samen bent met iemand kan het zo zijn dat het niet altijd even plezierig is wanneer je intiem bent. Je orgasmes komen niet of zijn heel oppervlakkig. Je hele bekken is gespannen en ontspannen lukt je niet. Als je nog nooit van ontwapenen hebt gehoord kan het misschien zijn dat je nog nooit gehoord hebt dat vrouwen emotionele, fysieke en spirituele bagage opslaan in hun baarmoeder en vagina. Je vagina kan letterlijk droevig zijn door wat zuurder te gaan ruiken. Veelal door verkeerde voeding en het negeren van haar behoeften.

Onderdrukte emoties als woede, schaamte, schuld of verdriet kunnen allemaal samenkomen in je baarmoeder en vagina en hierdoor je plezierpotentieel aanzienlijk beperken. Misschien ervaar je nog steeds wat clitorisplezier en beperkte sensaties, maar als je nog nooit hebt gehoord van een van de andere orgasmes zoals vaginaal, g-spot, cervicaal of anaal is het wellicht tijd om te luisteren naar wat je lichaam allemaal kan.

Wanneer je jezelf voor de gek houdt met gedachten als ‘dit is wie ik ben’ of ‘ik heb een heel goed seksleven’ of ‘mijn partner doet het heel goed’ dan blijf je in middelmatigheden hangen. Dit is wat wij als vrouw mee krijgen uit de bladen, tijdschriften en van een seksuoloog die alles heel klinisch benaderen. Wanneer je aan de slag gaat met de-armouring-sessies dan krijg je de kracht terug om je vagina volledig te transformeren. Je gaat je zelf openstellen voor intense orgasmes, je voelt je meer ontspannen, lichter, zachter en je opent als een mooie lotusbloem met heel veel potentie. Je zult het merken niet alleen voor pure seksuele gelukzaligheid, maar het stroomt door in je hele leven en je wezen. Je krijgt een bepaalde glow en aantrekkingskracht waar mensen de vinger niet op kunnen leggen.

Het is een soort interne lente schoonmaak van je lichaam en het helpt je om je meer verbonden te voelen met jezelf en meer open te staan voor pleasure en plezier. Het is ons vrouwen nooit geleerd om goed voor onszelf te zorgen op alle gebieden! Om ons totaal te accepteren zoals wij zijn. Mystieke wezens met een enorme kracht die vrijkomt wanneer wij onze sensualiteit en seksualiteit helen en omarmen!

Ben je nieuwsgierig geworden? 

Bestel mijn e-book over yoni de-armouring hier