Hoe eer je, je menstruatiekracht!

 

Je menstruatie is het krachtigste moment van je hele menstruatie.

In plaats van dat wij deze kracht eren worden wij tijdens deze week beschaamd. Het is tijd om hier verandering in te brengen.

Menstruatie als gevoelig onderwerp
Menstruatie is vaak een gevoelig onderwerp, vooral voor jonge meisjes die net beginnen met menstrueren. Er is vaak een grote druk om stil te zijn over de menstruatie, alsof het iets is om je voor te schamen. Dit kan leiden tot gevoelens van verlegenheid en onzekerheid, het kan ook leiden tot ongelijkheid en ongelijke toegang tot middelen zoals hygiëneproducten. Terwijl het natuurlijk is.

Natuurlijkproces
Maar de menstruatie is een geheel natuurlijk proces dat bijdraagt aan het voortbestaan van de mensheid. Het is iets om trots op te zijn in plaats van iets om je voor te schamen. De kracht die vrouwen tijdens hun menstruatie ervaren, kan worden gebruikt om positieve veranderingen in de wereld aan te brengen.

Zelfverzekerd zijn tijdens je menstruatie
Menstruatiekracht betekent dat vrouwen zich zelfverzekerd en sterk voelen tijdens hun menstruatie, in plaats van zich ongemakkelijk en zwak. Het betekent ook dat we openlijk praten over de menstruatie, in plaats van het te verbergen of erover te zwijgen. Wist je dat je spirituele gaves zoals channelen sterker zijn dan ergens anders tijdens je cyclus?! Doe een kaartlegging voor de aankomende cyclus of neem de tijd om te journalen. Je bent vaak veel helderder.

Het eren van je menstruatiekracht
Door de menstruatiekracht te eren, kunnen we het taboe rondom de menstruatie doorbreken en kunnen we werken aan gelijke toegang tot hygiëneproducten en onderwijs over seksuele en reproductieve gezondheid.

Kortom laten wij ons verenigen en onze menstruatiekracht eren. Laten wij ons niet langer schamen voor iets natuurlijks en laten wij er samen voor zorgen dat iedereen toegang heeft tot de middelen die nodig zijn om hun menstruatie te verwerken. Laten we #michelledoetmenstruatiekracht #menstruatiekracht delen en laten we de wereld veranderen.

Schrijf je in voor de inspiratiemail!

Leave A Comment