Beste vrouw,
Beste man dit gaat jou net zo goed aan.. 

Ik heb je hulp dringen nodig! Met nog 6 dagen op de teller loopt mijn crowdfunding af. Dit bericht schrijf ik omdat ik razend enthousiast ben over het boek dat ik heb geschreven. Het is echt KNETTER GOED! Het heeft een aantal jaren geduurd voordat het af is, maar dan heb je ook wat.

De prikkelende titel:

Serieuze Magie voor Kutzaken
‘De kracht van je cyclus, een vergeten wijsheid’.

Het gaat over mijn onderzoek van de afgelopen jaren toen ik ontzettend ziek was en het ziekenhuis ben uitgestuurd. In het boek behandel ik een deel theorie, maar wat dit boek uniek maakt is dat ik ben gaan deep diven in de oude wijsheden vanuit diverse culturen. Het is een soort handleiding geworden. Het gaat om leren leven met je cyclus, het gaat over jou als vrouw en als mens. Het gaat over jij en de maan en zoveel meer maar het allerbelangrijkste is hoe jij je gezondheid kunt onderhouden met simpele toepasbare tools. Oh en heb ik al gezegd dat ik de belangrijkste planten en kruiden in het boek bespreek.

De reis gaat erom jezelf door en door te leren kennen. Dat je weet hoe je lichaam werkt.
Zo een 80% procent van de 8,1 miljoen vrouwen weet dit niet.

Tijd voor verandering. Leren wat jezelf kunt doen! En dat je niet de enige bent die met vrouwenklachten rondloopt! Er is iets aan te doen!

Wil jij deel uitmaken van deze beweging? Wil je mij steunen met dit boek en het delen met de wereld? Doneer en ontvang één van de eerste exemplaren!

Een betere wereld begint bij onszelf en gaat sneller wanneer wij de handen in één slaan.

Pms-klachten horen er niet bij!

Maak deel uit van de beweging en de verandering!
Mijn dank is groot!

Liefs! Michelle <3

https://www.voordekunst.nl/projecten/16667#het-verhaal

P.s. Zou je mijn verhaal met 5 of meer vrouwen willen delen?!

Wil je meer over mij weten? 
Instagram
Youtube
Podcast

Schrijf je in voor de inspiratiemail!